Biztonságos és diszkrét
Távolság alapú keresés
Chat funkció
Letilthatod Facebook-ismerőseidet

Miért válaszd az iooo.hu társkeresőt?

Profilmegerősítési rendszerünk teljesen egyedi az online társkeresők között.

Viszlát kamu felhasználók!

Első kézből értesülsz az új felhasználókról és minden fontos dologról, ami az oldalon történik.

Csak azzal ismerkedsz meg, aki igazán érdekel! Először jelölsz, és ha szimpatikusnak találjátok egymást, kezdődhet az ismerkedés.

Ellentétben más társkeresőkkel, mi nem használjuk fel tagjaink képeit reklám céljából, csak külön engedéllyel.

Tekintsd meg bemutatkozó, animációs kisfilmünket is!

Sikertörténeteink

Éva és Ferenc

“Szerintünk ma már egyáltalán nem ciki társkeresőzni. Sokkal hatásosabb, mint naponta lerészegedni valahol csak azért, hogy felszedjünk valakit.”

Eleinte csak a buli kedvéért regisztáltunk az iooo.hu online társkeresőre. Akkoriban minden barátunk és közeli ismerősünk társkeresőzött már, így gondoltuk, mi is kipróbáljuk. A sokak által használt Tinder szóba sem jöhetett. Nem fogalmazódott meg bennünk, hogy komoly kapcsolatot szeretnénk, de abban azért biztosak voltunk, hogy nem is egyéjszakás kalandokra vágyunk.

Kicsit olyan volt az egész, mint egy hétvégi buli. A barátok invitáltak minket az iooo.hu-ra, mi pedig csatlakoztunk. A különbség talán annyi, hogy nem néhány óránk volt megismerni egymást egy alkoholgőzös, sötét szórakozóhelyen, hangos zene mellett, hanem idővel, hosszas, izgalmas beszélgetések következtében jutottunk arra a döntésre, hogy közelebbről is meg szeretnénk ismerni egymást. Szerintünk ma már egyáltalán nem ciki társkeresőzni. Sokkal hatásosabb, mint naponta lerészegedni valahol csak azért, hogy felszedjünk valakit.

“Idővel a munkahelyemen is egyre stresszesebbé váltam, különféle betegségek tüneteit véltem felfedezni magamon és egyik orvostól mentem a másikig, amíg azt a tanácsot nem kaptam a barátnőimtől, hogy regisztráljak az iooo.hu-ra.”

Az életem során mindig is problémáim voltak a társkereséssel. Egészen végzős egyetemista koromig kellett várnom arra, hogy megtaláljon a szerelem. Az a kapcsolat közel 8 évig tartott és elképesztő trauma volt számára, amikor véget ért. Ezt követően hosszú évekig nem találtam senkit. Pedig próbálkoztam becsülettel. A barátnőimmel minden hétvégén szórakozni jártunk, évente több alkalommal elutazunk valamilyen üdülőhelyre, de valamiért sehol sem találtam rá az igazira.

Idővel a munkahelyemen is egyre stresszesebbé váltam, különféle betegségek tüneteit véltem felfedezni magamon és egyik orvostól mentem a másikig, amíg azt a tanácsot nem kaptam a barátnőimtől, hogy regisztráljak az iooo.hu-ra. Eleinte szkeptikus voltam, így hosszú hónapokba tellett, míg akklimatizálódtam. Miután azonban elengedtem magam és elkezdtem online ismerkedni, hamarosan összehozott minket a sors Danival.

Azóta 2 év telt el, összeköltöztünk és sokkal kiegyensúlyozottabb az életem. Egészséges vagyok és boldog. Aki azt mondja, hogy az online társkeresés személytelen és kudarcra van ítélve, téved vagy szándékosan hazudik. Én megtaláltam a boldogságom és erre biztatok mindenkit.

Lea és Dani
Gábor és Eszter

“Sokan mondják, hogy nyugdíjas éveiben már ne akarjon szerelembe esni az ember, de ezt meg kell cáfolnom.”

Válás után, két gyerekkel és három unokával már igen nehéz a társkeresés. Sokan gúnyolódtak ratjam, amiért megpróbáltam újra megtalálni a boldogságot. “Mit akarnak már ezek az öregemberek?” “Vén kecske is megnyalja a sót!” és hasonló megjegyzések sorozatát kellett átélnem a közvetlen környezetemben, egészen addig, amíg Ágost unokám nem javasolta nekem az iooo.hu online társkeresőt.

Attól a pillanattól fogva, hogy a koromnak és az érdeklődési körömnek megfelelő hölgyekkel kezdtem ismerkedni, újra fiatalnak éreztem magam. Sokan mondják, hogy nyugdíjas éveiben már ne akarjon szerelembe esni az ember, de ezt meg kell cáfolnom. Eszter és én nagyon jól érezzük magunkat együtt. A gyerekeink és az unokáink is találkoztak már és nagyon jó hangulatban telnek a nagy családi összejövetelek. Köszönjük, iooo.hu!