iooo Társkeresés, másképp

Mobilon is!

Bejelentkezés

Belépés Facebookkal

Semmit nem osztunk meg az üzenőfaladon.

Regisztráció Facebookkal

Az iooo.hu adatvédelmi nyilatkozata,

A jelen Szabályzat célja, hogy biztosítsa az iooo.hu weboldal (a továbbiakban: Weboldal) felhasználói számára magánszférájuk tiszteletben tartását, ennek érdekében pedig meghatározza a felhasználók adatainak gépi feldolgozása során az adatok kezelésére vonatkozó alapvető rendelkezéseket. Az Iooo Online Kft. (székhely: 2094 Nagykovácsi, Kossuth L. u. 1., cégjegyzékszám: 01-09-188385) (a továbbiakban: Adatkezelő) kötelezettséget vállal arra, hogy a Weboldallal kapcsolatos adatkezelés mindenkor megfelel a hatályos jogszabályokban és a jelen Szabályzatban meghatározott rendelkezéseknek. A jelen Szabályzatban alkalmazott fogalmak értelmezésére az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban Infotv.) rendelkezéseit kell alkalmazni. A Weboldal adatvédelmi azonosítója: NAIH-78138/2014.

  1. Az Ön személyes adatainak védelme az iooo.hu-nál
    Az iooo.hu tartalomkínálatának üzemeltetéséhez személyes adatokat gyűjt, dolgoz fel és használ („alkalmaz, felhasznál”). A törvényi rendelkezések keretein belül továbbá reklám-és piackutatási célokra, valamint szolgáltatásaink jobbá tétele érdekében felhasználói profilokat is kiértékelhetünk álnevek használata mellett, ám csak addig, ameddig Ön nem él törvényes jogával, hogy adatainak ilyenfajta felhasználása ellen bármikor tiltakozzon. Ezt az alábbi címen érheti el: mail@iooo.hu A következőkben szeretnénk Önnek közelebbről elmagyarázni, hogyan garantáljuk az Ön személyes adatainak védelmét, és mely adatokat használjuk fel akkor, ha Ön úgy dönt, hogy az iooo.hu-t használja.
  2. Adatbiztonság és titkosítás
    Az összes adat, amit Ön a regisztrációtól ill. bejelentkezéstől kezdődően elküld nekünk (pl. kapcsolattartási adatok, profiladatok, fizetési információk fizetős szolgáltatás megrendelése esetén) titkosítással kerül átvitelre. Ez a titkosítás védi az Ön és webszerverünk közötti adatcsere bizalmasságát, és segít pl. az adatok lehallgatását megelőzni. Az SSL (Secure Socket Layer) titkosítási technológiát használjuk. Ez egy elismert és széles körben elterjedt technológia. Adatbázisainkat illetően megtettünk valamennyi technikai intézkedést az Ön adatainak biztonságos környezetben történő tárolása érdekében. Az Ön információinak összességéhez történő hozzáférés lehetősége csak kevés kiválasztott munkatársunk számára van fenntartva, és csak minőségellenőrzési célokat, valamint a panaszok ellenőrzését és a csalások meghiúsítását szolgálja. Valamennyi munkatársunk köteles betartani az adatvédelmi szabályokat egy megállapodás értelmében, és ennek megfelelően kioktattuk őket.
  3. Adatok gyűjtése, feldolgozása és felhasználása az iooo.hu-nál Az iooo.hu egy komoly internetes partnerkereső oldal, amely olyan embereket hoz össze, akik tartós kapcsolatot keresnek. Ennek a szolgáltatásnak a nyújtásához gyűjtjük, dolgozzuk fel és használjuk az Ön személyes adatainak egész sorát. Az adatok több alkalommal is csak pszeudonim vagy anonim formában kerülnek felhasználásra. Ennek részleteiről az alábbiakban tájékoztatjuk:
    1. Regisztráció nélkül
      Ha az iooo.hu nyilvánosan, regisztráció nélkül elérhető oldalaira látogat, akkor alapesetben a következő információkat tároljuk:
      1. a hozzáférő számítógépének IP-címe (internet protokoll címe)
      2. a weboldal, amelyről kiindulva a mi oldalunkra látogat (referer)
      3. a nálunk felkeresett oldalak
      4. a látogatás dátuma és időtartama
      5. böngésző típusa és böngésző-beállítások
      6. operációs rendszer
      Ezeket az adatokat statisztikai célból anonim módon értékeljük ki tartalomkínálatunk optimalizálása érdekében.
    2. Regisztrációval Ha az iooo.hu Általános Üzleti Feltételekben részletesen leírt ajánlatát szeretné igénybe venni, a szolgáltatás nyújtásához személyes adatainak egész sorára van szükségünk.

      Azokat a személyes adatait használjuk fel, amelyeket Ön aktívan megoszt velünk (pl. kapcsolattartási adatok a regisztráláskor, profiladatok vagy fotók). A szerződés teljesítéséhez feltétlenül szükséges adatok hiányáról értesítést jelenítünk meg. Az adatlapom oldalon a „Nyilvános profil“ opció elfogadásával a felhasználó további megerősítést ad arról, hogy a profil adatai az oldalon kívül is megjelenhessenek.
      1. Az ingyenesen regisztrációhoz szükséges személyes adatok
        • e-mail cím és jelszó
        • születési év
        • nem
      2. Fizetős tagsághoz szükséges adatok
        bankszámlaadatok, ill. más fizetési adatok Ezek az adatok a fizetési folyamat szabályszerű lebonyolításához szükségesek. Az Ön fizetési adatait fizetési szolgáltatónk, Wirecard AG. és a Voxpay Kft. dolgozza fel. A fizetési folyamat megkönnyítése érdekében rendelkezésére állnak az Ön által korábban megadott fizetési adatok a fizetős tagság ismételt megrendelése esetén. A fizetési adatok csak az első fizetést követően állnak rendelkezésre, és az Ön védelme érdekében csak rövidített formában jelennek meg.
      3. Bejelentkezéshez szükséges adatok
        Az iooo.hu oldalára az Ön által megadott e-mail címmel vagy felhasználónevével és az Ön választott jelszavával történik. Ennek során az aktuálisan használt böngészőn keresztül felhasználási adatok kerülnek továbbításra és mentésre. Ezek az adatok a következők:
        • a hozzáférő számítógépének IP-címe (internet protokoll címe)
        • felhasználó azonosító az iooo.hu felületen
        • megnyitott oldal neve
        • megnyitás dátuma és pontos ideje
        • a referer url, amelyről Ön a megnyitott oldalra érkezett
        • az átvitt adatok mennyisége
        • státuszjelentés a megnyitás sikerességéről
        • session cookie-k
        • session ID
        Ezeket az adatokat statisztikai célból anonim módon értékeljük ki.
      4. Az  iooo.hu a személyes adatokat alábbi céllal használja fel
        A személyes adatok gyűjtését az iooo.hu alapvetően azzal a céllal teszi, hogy az ügyfél számára lehetővé tegye az iooo.hu-szolgáltatások biztonságos, súrlódásmentes, hatékony személyes használatát. Az adatok felhasználása a Tag számára megfelelő szolgáltatások nyújtása céljából történik. Azonban a lehetséges tiltott és illegális tevékenységek felderítését és vizsgálatát, valamint az Általános Üzleti Feltételek és a szerződés megvalósulásának érvényre juttatását is szolgálja. Az alábbiakban pontosabban bemutatjuk, miként kerülnek felhasználásra a személyes adatok:
        • Más Tagok láthatják az Ön profiladatait és szövegeit az iooo.hu oldalon, valamint az Ön által az iooo.hu-ra feltöltött fotókat is láthatják.
        • Más Tagok láthatják, ha Ön felkereste az ő profiloldalukat. Fordítva pedig Ön is megtudhatja, mely tagok látogatták meg az Ön profilját. Más tagok üzenetet írhatnak Önnek. Ennek során az iooo.hu nem adja ki az Ön e-mail címét vagy bármilyen elérhetőségét. Az üzeneteket csupán az Ön iooo.hu-postafiókjába kézbesítjük. A nemkívánatos személyeket „letilthatja“, így azok többé nem tudnak kapcsolatba lépni Önnel.
        • E-mail értesítések és facebook értesítések: az iooo.hu minden regisztrált felhasználónak különféle értesítéseket küld.
          • Tájékoztatjuk e-mailben és facebook értesítésként amennyiben a facebook profilja csatolva van az iooo.hu-s profiljához. Az értesítő és hírlevél e-maileket külön-külön bármikor lemondhatja az üzeneten belüli leiratkozási folyamat végrehajtásával. A facebook értesítésekről való végleges leiratkozás a facebook alkalmazások közül az iooo.hu alkalmazás törlésével történik. A „Beállítások“ menüpontban újra engedélyezheti az egyes értesítéseket.
          • Információkat és különleges ajánlatokat, pl. tippeket és tudnivalókat a partnerkeresésről, kérdőíveket és az iooo.hu-tagságra vonatkozóan különleges ajánlatokat küldünk Önnek.
          • Az információs üzenetek, amelyek a szolgáltatásra vonatkoznak, pl. a regisztráció megerősítése és az ügyfélszolgálat tájékoztatása szövegek és képek engedélyezéséről, valamint a fizetős tagsági viszony létesítéséről, pl. szerződéses dokumentumok, fizetés lebonyolításához szükséges adatok, stb., szolgáltatásaink részét képezik, ezért lemondásuk nem lehetséges.
          • Hírlevelet küldünk partner ajánlatokról és eseményekről. A hírlevelet bármikor lemondhatja a hírlevélen belüli leiratkozási folyamat végrehajtásával. Ha üzenet-beállításait megváltoztatja, akkor akár 48 órába is telhet, mire a változások aktiválódnak.
        • Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy az e-mailben küldött üzeneteinkkel kapcsolatos felhasználói szokásokról statisztikákat készítünk. Ez kis üzenetbe ágyazott ábrák (úgynevezett pixelek) segítségével történik. Ha nem szeretné, hogy felhasználási szokásait elemezzük, akkor e-mail programjában alapértelmezettként beállíthatja az ábrák kikapcsolását. Ebben az esetben azonban nem jelennek meg teljes egészében az üzenetek az Ön számára, és adott esetben nem tudja használni az összes funkciót.
        • Tetszik funkció: Más Tagok profilja alatt „Tetszik” gombok találhatók, amelyekre rákattinthat. A „Tetszik” funkció segítségével egy kattintással kinyilváníthatja, hogy egy másik felhasználó profilján található tartalom vagy fénykép tetszik Önnek. Ennek következményeként a másik felhasználó értesítést kap erről.
        • Jelölése elfogadása funkció: Amennyiben egy másik Tag az Ön profilján lévő „Tetszik“ gombra kattint, arról Ön egy értesítést kap és az „Elfogadom“ gomb segítségével jelezheti a másik Tag számára, hogy Önnek is tetszik az illető.
        • Elolvasott üzenet (nyitott boríték ikon): A Tagok e funkció segítségével megtudhatják, hogy üzeneteiket a címzett látta-e.
        • Fénykép importálása Facebookból: Ha rendelkezik Facebook felhasználói fiókkal, akkor fényképeket vihet át Facebook-fiókjából az iooo.hu-profiloldalára. Ehhez az ennek megfelelő jelzéssel ellátott gombbal csatlakoznia kell a Facebookhoz (vagy Facebookkal kell regisztrálnia), és ott be kell, hogy jelentkezzen Facebook felhasználói adataival. A sikeres bejelentkezést követően a Facebook fiókjában lévő fotókat átmentheti az iooo.hu-s profiljába.
        • Profil megerősítése funkció: Egy egyedi képet kell készítenie Önmagáról. Ezt a képet bizalmasan kezeljük és nyilvánosára nem kerülhet, amennyiben a képfeltöltést a „Profil megerősítése“ menüponton belül végzi el. Ez a kép csak is a Tag személyazonosságának ellenőrzésére alkalmazható.
      5. Adattovábbítás harmadik fél részére
        • Ha a szolgáltatás nyújtása során harmadik fél részére adatokat továbbítunk, akkor ez kizárólag az Ön által választott felhasználónévvel összefüggésben történik.
        • Semmi esetre sem adunk tovább közvetlen kapcsolattartói adatokat (pl. az Ön nevét, lakcímét vagy e-mail címét) más felhasználóknak. Az iooo.hu-n keresztüli kapcsolatfelvétel kizárólag az Ön belső postafiókján keresztül történik, hogy saját maga dönthesse el, kinek szeretné tudtul adni kapcsolattartási adatait. Néhány adat, amelyet Ön iooo.hu-profiljának beállítása során megadott, más felhasználó számára mindig látható. Ezek az adatok az adatlapján megadott nyilvános adatok (pl.: életkor, a nem, szemszín, hajszín). Az nyilvános adatok összességéről és azok megjelenésí formájáról az adatlapján tájékozódhat.
        • A személyes adatokat nem adjuk el, és csak akkor adjuk tovább harmadik félnek, ha ez a kínált szolgáltatás megvalósításához szükséges (pl. fizetés lebonyolítása fizetős tagság esetén), és ha Ön ehhez beleegyezését adta, vagy az adattovábbítást a vonatkozó törvényi rendelkezések írják elő, vagy az megengedett (pl. ha állami nyomozó- vagy biztonsági hatóság felszólításának kell eleget tennünk).
    3. Cookie-k (sütik) használata
      Az iooo.hu úgynevezett cookie-kat (sütiket) használ, hogy oldalunkon optimális és személyre szabott látogatói élményt biztosítsunk Önnek. A cookie egy szövegfájl, amelyet a számítógép vagy átmenetileg tárol a munkamemóriában („session cookie”), vagy pedig a merevlemezre menti azt („állandó cookie”). A cookie-k pl. információkat tartalmaznak az Ön eddigi látogatásairól a megfelelő szerveren, ill. információkat arról, hogy a tartalomkínálat mely részét hívta le. A cookie-kat nem azért használjuk, hogy programokat futtassunk vagy vírusokat küldjünk az Ön számítógépére. A cookie-k fő célja az, hogy egy speciálisan Önre szabott tartalomkínálatot nyújtsunk Önnek, és hogy a szolgáltatás használatát a lehető legkényelmesebbé tegyük.A legtöbb böngésző alapesetben úgy van beállítva, hogy azok fogadják a cookie-kat. Azonban beállíthatja böngészőjét úgy, hogy az a cookie-k használatát nem engedélyezi, vagy előtte az Ön jóváhagyását kéri. Ha nem engedélyezi a cookie-k használatát, az mindazonáltal azt eredményezheti, hogy nem tudja zökkenőmentesen használni tartalomkínálatunk egészét.

      Az iooo.hu session, Partner- és affiliate cookie-k, valamint állandó cookie-kat használ. Session cookie-k: Az iooo.hu túlnyomórészt session cookie-kat használ, amelyeket számítógépe nem tárol a merevlemezen, és a böngészőből történő kilépést követően törlődnek. A session cookie-kat a bejelentkezési hitelesítéshez és a rendszer terhelésének kiegyenlítéséhez használjuk. Partner- és affiliate cookie-k: Az iooo.hu cookie-kat használ továbbá, ha Ön egy külső reklámfelületen keresztül jut el szolgáltatásainkhoz. Ezek a cookie-k az együttműködő partnerünkkel való elszámolás célját szolgálják, és nem tartalmazzák az Ön személyes adatait. Állandó cookie-k: az iooo.hu úgynevezett állandó cookie-kat használ az Ön személyes használati beállításainak mentéséhez. Ez lehetővé teszi, hogy az iooo.hu személyre szabott, és ezáltal egyre jobb szolgáltatást nyújtson, mert így a következő látogatások alkalmával is rendelkezésre állnak az Ön számára személyes beállításai
    4. Google Universal Analytics használata
      Az iooo.hu a szolgáltatás használata során elemzéseket végez a felhasználók szokásairól. Ennek során anonim felhasználói profilokat hozunk létre, hogy tökéletesítsük az Önnek nyújtott szolgáltatásainkat. Ehhez többek között a Google Analytics Universal Analytics szolgáltatását használjuk, amely a Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA („Google“) internetes elemző szolgáltatása, természetesen „_anonymizeIp()“ kiterjesztéssel. Ezáltal az IP-címek csak rövidítve kerülnek feldolgozásra, ami kizárja, hogy közvetlenül személyhez lehessen rendelni.

      Egy cookie információt hoz létre arról, hogy Ön használja ezt a weboldalt. Ezek az adatok továbbításra kerülnek a Google USA-ban található szerveréhez, ahol mentésre kerülnek. A Google feldolgozza ezeket az információkat, hogy kiértékelje a weboldal használatát, jelentéseket állítson össze a weboldalon történő aktivitásokról az üzemeltető számára, és hogy a weboldal és az internet használatához kapcsolódó további szolgáltatásokat nyújtson. A Google által létrehozott jelentések többek között demográfiai jellemzőket és érdeklődéseket tartalmaznak, amelyeket a Google az Ön reklámhirdetésekre történő reagálása vagy a hirdetők weboldalainak Ön általi felkeresése alapján gyűjt. A Google az összegyűjtött információkat adott esetben harmadik fél részére továbbítja, amennyiben ezt törvény írja elő, vagy ezeket az adatokat harmadik fél dolgozza fel a Google megbízásában. A Google semmilyen esetben nem köti össze az Ön IP-címét a Google más adataival. A cookie-k telepítését böngésző szoftverének megfelelő beállításával megakadályozhatja. Azonban felhívjuk figyelmét, hogy ebben az esetben előfordulhat, hogy nem tudja ennek a weboldalnak valamennyi szolgáltatását teljes egészében használni.

      Ezen kívül tiltakozhat az ellen, hogy a Google az Ön szolgáltatás-felhasználási adatait rögzítse és elemezze. Kérjük, ehhez használja a Google Universal Analytics kikapcsolását szolgáló böngésző-bővítményt.. Részletes adatvédelmi információt a Google Felhasználási feltételeiben és Adatvédelmi rendelkezéseiben találhat.
    5. Facebook közösségi plug-in használat
      Az iooo.hu weboldalán a facebook.com, (üzemeltető: Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA) („Facebook”) közösségi plug-injait („plug-inok”) használja. Ezek a plug-inok a Facebook logójáról ismerhetők fel. Ha megnyit egy közösségi plug-int tartalmazó iooo.hu-weboldalt, böngészője közvetlen kapcsolatot hoz létre a Facebook szervereivel. A Facebook a plug-in tartalmát közvetlenül annak a böngészőnek adja át, amely beágyazza azt a weboldalba. Ezáltal a Facebook információt kap arról, hogy Ön megnyitotta a megfelelő iooo.hu-oldalt.

      Ha Ön épp be van jelentkezve a Facebookra, akkor a Facebook az iooo.hu-oldal látogatását hozzá tudja rendelni az Ön Facebook-fiókjához. Ha kapcsolatba lép a Facebook plug-injaival (pl. a „tetszik” gombra kattint), akkor böngészője továbbítja a megfelelő információt a Facebooknak, ahol az mentésre kerül. Az adatgyűjtés céljáról és az adatok Facebook általi további feldolgozásáról és használatáról, valamint az Ön vonatkozó jogairól és a privátszférájának védelmét szolgáló beállítási lehetőségekről további információt a Facebook adatvédelmi tudnivalóiban találhat.

      Ha nem szeretné, hogy a Facebook ily módon adatokat gyűjtsön, akkor azt ajánljuk Önnek, jelentkezzen ki Facebook-fiókjából, mielőtt az iooo.hu oldalra látogat.

      Részletes információt a Facebook adatvédelmi irányelveiben találhat.
  4. Személyes adatok ellenőrzése
    Ahhoz, hogy megvédjük ügyfeleinket azoktól a személyektől, akik visszaélnek az iooo.hu szolgáltatásával, különféle automatizált monitoring eszközökkel elemezzük, valamint ügyfélszolgálatunk révén szúrópróbaszerűen ellenőrizzük a felületen a felhasználói aktivitást és a felhasználó által megadottak hihetőségét anélkül, hogy erre az iooo.hu-nak bármiféle jogi kötelezettsége lenne. Bizonyos jelek sorozata vagy különböző tagok bejelentkezései vélhetően ugyanazon számítógépről a gyanús aktivitások zárolását eredményezhetik.

    Az iooo.hu továbbá fenntartja magának a jogot az üzenetek automatikus előszűrésére. Ennek során az ügyfelek által írt szövegek megfelelőségét a hatályos jognak, valamint az  Általános Üzleti Feltételeknek egy szólista segítségével ellenőrizzük.

    Amennyiben e vizsgálat az iooo.hu-szolgáltatásokkal való visszaélés gyanúját eredményezné, ennek jogi következményeit az Általános Üzleti Feltételekben tüntettük fel. Ezen felül az iooo.hu az üzenetek esetében megakadályozhatja a bejövő ill. kimenő üzenetek fogadását és küldését, ha az ellenőrzési eljárás alapján nagy a valószínűsége annak, hogy az érintett üzenet tartalma alapján jogsértő és/vagy az Általános Üzleti Feltételeket sérti. Ennek során nem nyújtunk tájékoztatást az elutasított vagy kézbesítetlen üzenetekről.
  5. Beleegyezés és visszavonási jog
    Ameddig olyan célra használjuk az adatokat, amelyhez a törvényi előírások értelmében az Ön beleegyezése szükséges, mindig kérni fogjuk az Ön nyomatékos egyetértését, és beleegyezését jegyzőkönyvezzük.

    Az egykor adott beleegyezését bármikor visszavonhatja, és/vagy megtilthatja adatainak jövőbeli felhasználását.

    Beleegyezésének visszavonásához vagy tiltakozásához elegendő egyszerűen üzenetet küldenie nekünk. Ehhez az alábbi kapcsolattartási adatokat használhatja: mail@iooo.hu Kérjük, vegye figyelembe, hogy bizonyos adatainak felhasználása elleni tiltakozása esetén lehetetlenné válik a szolgáltatás teljesítése az iooo.hu tartalomkínálatának keretén belül. Erre vonatkozó kérdései esetén állunk szíves rendelkezésére.
  6. Az Ön joga a tájékoztatásra, helyesbítésre, törlésre
    Bármikor jogában áll az Ön személyéhez kapcsolódóan tárolt személyes adatokról és felhasználói fiókjának beállításairól tájékoztatást kapni, és az adatokat helyesbíttetni vagy töröltetni.

    Felhívjuk figyelmét, hogy az általunk betartandó törvényes adatmegőrzési kötelezettségek korlátozhatják az Ön jogát adatainak törlésére. Emellett bíróságok, bűnüldöző hatóságok vagy más törvény által meghatározott hatóságok jogszabályok alapján követelhetik az adatok lekérését vagy tájékoztatást kérhetnek.

    Tájékoztatási, helyesbítési vagy törlési kérelmével kérjük, e-mail címe és felhasználóneve megadásával forduljon a kötvetkező címre: mail@iooo.hu
  7. További tudnivalók
    Minden internet-felhasználónak érdemes tisztában lennie azzal, hogy az általa a világhálón megjelenített információkat más internet-felhasználók az egész világon lehívhatják és elmenthetik. Az iooo.hu nyomatékosan felhívja a felhasználók figyelmét arra, hogy a nyílt hálózatokban, pl. az interneten történő adatátvitel adatvédelme a technika jelen állása szerint soha nem garantálható teljes mértékben. Legyen tudatában ezért annak, hogy egy nyilvános térben mozog, és bánjon felelősségteljesen a magánszférájával.
2017.09.25