iooo Társkeresés, másképp Bejelentkezes
Regisztráció
Szex
Május 21.

Mit árul el a horoszkópod a szexuális életedről?

Persze jól tudjuk, hogy a horoszkópunk által diktált elvárások nincsenek kőbe vésve, de egy kis szórakozás vagy irányadás céljából nem árt, ha tisztában vagyunk vele, ki mire kapható leginkább szexuális téren. :)
 


Bak (December 22 - Január 19)

A bikák olyanok, mint a misszionárius póz: hűségesek, következetesek, biztonságosak. Lehet, hogy nem túl kreatívak, de a rájuk mért feladatot hibátlanul elvégzik. Megbízhatóak, így a védekezést is kellően komolyan veszik. Egy bikával ágyba bújni olyan, mint egy szálemi szűzzel az 1600-as években – eleinte prűd és visszahúzódó, de később nem marad el a varázslatos tüzijáték.

 

Vízöntő (Január 20 – Február 18)

A találékony és kísérletezgető vízöntő olyan, mint a Káma szútra kártyák valamelyik nagyon perverz pozitúrája. A szexuális fétisei korántsem mondhatóak szokványosnak, de ha valami nincs az ínyedre, nyugodtan használd a biztonsági szót. Mivel nyitott a kompromisszumokra, ezért örömmel cserél szerepet is, nem fog az alapján ítélkezni, hogy neked mi tetszik.

 

Halak (Február 19 - Március 20)

Aki a halak zodiákus jegye alatt született, az érzelmes és gondoskodó. Nem szexel, hanem szeretkezik. Olyan, mint a kanál pozitúra – könnyen létesítenek kapcsolatot és szeretik az intimitást. A halak emellett különös figyelmet fordít partnere igényeire is, tehát mindig te jössz először.

 

Kos (Március 20 – Április 19)

A horoszkópjához hűen, a kos az ágyban is kalandvágyó és impulzív. Mivel szeret irányítani, így a kutya vagy a lovagló pozitúrában biztos nem lesz hiány. Néha kicsit erőszakosak, és alapvetően lelkesek, így ha szeretnél némi “Szürke 50 árnyalata” huncutságot csempészni a szexuális életetekbe, a kos biztos vevő lesz rá.

 

Bika (Április 20 – Május 20)

A bika kicsit lusta és állhatatos, úgyhogy jobb szeret alul lenni, de az nem jelenti, hogy teljesen passzív szex közben. A bika férfi olyan, mint a fordított lovagló póz alul lévő tagja – kicsit öncélú, hagyja, hogy te legyél nyeregben, de ő diktálja az iramot. A bika nő szereti biztonságban érezni magát, és ha te adod meg az ütemet – pont, mint a misszionárius póz bokával felhúzott verziójában. A bika emellett praktikus, megbízható, de szeret birtokolni, úgyhogy egyéjszakás kalandokra nem feltétlenül kapható.

Ikrek (Május 21 – Június 20)

Aki az ikrek csillagzata alatt született, az energikus és kreatív, és kiváló partner az orális szexben. Tőle nem kapod kétszer ugyanazt a kényeztetést, így sosem válik a szex unalmassá. Az ikrek kíváncsi és spontán, de ugyanakkor hajlamosak pletykálkodni, úgyhogy ne lepődj meg, ha később mástól hallod vissza, hogy milyen teljesítményt nyújtottál az ágyban. Az ikrek utálja az unalmat, úgyhogy készülj fel a legvadabb élményekre.

 

Rák (Június 21 – Július 22)

A rák érzékeny lélek, aki szereti, ha a partnere jól érzi magát. Szeretik az intimitást, és védelmezőek, úgyhogy olyanok, mint az “Om” nevezető pozitúra, ahol egymás ölében ültök összekarolva, előre-hátra hintáztok és szerelmesen néztek egymás szemébe. Szeretnek érzésekről beszélni, úgyhogy nyugodtan szólj, ha valami nem tetszik. A rák szereti a közelséget, úgyhogy a szex utáni összebújós alvásból sem less hiány.

 

Oroszlán (Július 23 – Augusztus 22)

Az oroszlán szeret a figyelem középpontjában lenni, úgyhogy bármilyen szex pozitúrát kedvel, amiben ő lehet az esemény sztárja. Szereti a drámát és a túlzásokat, úgyhogy ne lepődj meg, ha a szomszéd is hallja a diadalittas üvöltését. Szexuális afférjai tüzesek és szenvedélyesek, és mivel szeret szerepelni, így kapható lesz egy kis házi videózásra vagy tükör előtti huncutkodásra is.

 

Szűz (Augusztus 24 – Szeptember 22)

Gyakorlatias, precíz és aprólékos, ezért a szűz kellő figyelmet fordít minden erogén zónádra. Ugyanakkor maximalista és kritikus, úgyhogy ha nem elégíted ki, hamar tovább áll. Kicsit földhöz ragadt, úgyhogy ne számíts extrém helyekre, maradj a házon belüli szexuális lehetőségeknél.

 

Mérleg (Szeptember 23 – Október 22)

A mérleg diplomatikus, békés és vendégszerető. Ugyanakkor hiú és felszínes, úgyhogy előfordulhat, hogy csak azért gondoskodik arról, hogy élvezd a szexet, hogy ezért örökké hálás legyél neki. Úgyhogy ne spórolj a bókokkal és a hízelgéssel.

 

Skorpió (Október 23 – November 21)

Meg se próbáld tettetni az orgazmust, mert a mérleg mérföldekről kiszúrja. Szereti a függetlenséget és a kihívásokat, úgyhogy ne lepődj meg, ha az éjjeli szekrénye tele van szexuális játékokkal. Dinamikus és leleményes, de nem áll messze tőle a manipuláció sem. Szereti az irányítást és a kicsit durvább dolgokat, úgyhogy készülj fel a behódolásra.

 

Nyilas (November 22 – December 21)

A nyilasnak mind az erősségei, mind a gyengeségei a függetlenségére vezethetők vissza. Kalandvágya és szabadsága mindig előrébb lesz a prioritásán, mint bármi más. Nem esik nehezükre beismerni, ha könnyedén találnak nálad jobb partnert, és nem feltétlenül ragaszkodnak a monogám szexuális kapcsolatokhoz sem.