iooo Társkeresés, másképp Bejelentkezes
Regisztráció
Online társkeresés
Április 16.

Virtuális vs valós randizás

Lehet, hogy tényleg csak túl elfoglalt, de ha semmi kompromisszumkészséget nem mutat arra, hogy mikor tudtok újra találkozni, akkor valószínűleg csak szórakozik veled. Te pedig csak reménykedsz, hiszen virtuálisan olyan édes, és minden szava csupa ígéret… De ha nem jut odáig, hogy szemtől szemben is nyújtson neked valamit, akkor ott valami gond van.

Csak az idődet vesztegeted, hiszen amíg ő ki tudja, hány másik felhasználónak húzza el így a mézes madzagot, addig te már lehet, hogy megszakítottad másokkal a kapcsolatot, mert úgy érezted, vele komolyra fordul a dolog. Aztán jött a pofára esés…

A legnagyobb baj, hogy nem akarod elengedni, mert egyre vonzóbb, hogy ilyen elérhetetlen, igaz? Egészen intim dolgokról is beszéltek, de hidd el, az nem is hasonlítható a személyes intimitáshoz. Ha hónapokra megrekedtetek ezen a szinten, akkor esélyes, hogy az illető nem is akar semmi komolyat, te pedig csak az idődet és az energiádat vesztegeted. Ha már legalább két hete nem is találkoztatok, nem egyezik bele egy találkozóba sem, és úgy érzed, lemaradsz más lehetőségekről a hozzá való ragaszkodásod miatt, akkor ideje továbblépni!