iooo Társkeresés, másképp Bejelentkezes
Regisztráció
Magunkról
Március 24.

Miben vagyunk jobbak, mint más társkeresők?

Miért jobb az iooo.hu más társkeresőknél biztonság szempontjából? Először is, nálunk lehetőséged van körülnézni a már regisztrált felhasználók között, és ez nem jár semmilyen kötelezettséggel, utána szabadon dönthetsz arról, hogy ha megtetszett valaki, és szeretnéd vele felvenni a kapcsolatot, akkor kitöltöd-e az adatlapodat vagy sem.

Mi nem bombázzuk felhasználóinkat kéretlen hírlevelekkel. Nem küldünk ajánló leveleket, amiben más társkeresők a felhasználók képeit ellenőrzés és jóváhagyás nélkül szanaszét küldik kibertérben. Nincsenek fizetett reklámok az oldalunkon, nem kell folyamatosan azzal foglalkoznod, hogy a felugró reklámokat bezárd, a magától elinduló videót kikapcsold, vagy egyáltalán megkeresd a váratlan reklámzene forrását… Nálunk semmi ilyesmitől nem kell tartanod, maximálisan arra tudsz koncentrálni, amiért idejöttél: az ismerkedésre, társkeresésre.



Nálunk kiemelt szerepet kap a felhasználók privát szférájának biztosítása is. Ezalatt azt értjük, hogy aki nem szimpatikus, egyből letilthatod, vagy ha szembejön a keresőben egy rokon, ismerős, ne adj isten ex, akkor őket is letilthatod, hogy a kellemetlen „találkozást” elkerüld. Csak azok tudnak veled kapcsolatba lépni, akikkel kölcsönösek szimpatikusnak találjátok egymást.

Az összes funkció azt szolgálja az oldalon, hogy az ismerkedés két felhasználó között működjön, és azt semmi sem zavarja – se reklámok, se spam levelek, se nemkívánatos érdeklődők.

Gyere, csatlakozz az iooo.hu társkereső közösségéhez, és ismerkedésre fel!