iooo Társkeresés, másképp Bejelentkezes
Regisztráció
Önvizsgálat
Március 13.

Hozd ki magadból a maximumot!

Attól még, hogy éppen egyedül vagy, nincs okod keseregni, hiszen így több időd jut magadra! Íme tippjeink, hogyan használd ki legjobban ezt az időszakot, hogy az felkészültebbé tegyen a következő párkapcsolatodra.

  1. Változtass valamit a külsődön – legyen az egy új frizkó, új öltözködési stílus, mindegy, de az újítás jó hatással lesz a hangulatodra és az önbizalmadra is. Lehet, hogy már az előző barátod/barátnőd mellett foglalkoztatott a gondolat, hogy kipróbálj egy új, számodra szokatlan hajszínt, de féltél, hogy a párodnak nem tetszene. Most, hogy csak magadnak kell megfelelned, engedd szabadjára a fantáziád, és vágj bele a változtatásba!
  2. Búcsúzz el az alkalmi szextől – ahhoz, hogy kialakulhasson egy komoly kapcsolat, le kell zárnod a múltat, legyen az egy ex vagy egy barát extrákkal. Ideje tiszta lappal indulni. Persze a kötöttségek nélküli szexnek is megvannak az előnyei, de amíg bármilyen ilyen jellegű dologban benne vagy, addig nem fair valaki olyannal ismerkedni, akivel többet szeretnétek egymástól.
  3. Lépj ki a komfortzónádból – vannak dolgok, amiket sosem mertél kipróbálni, mert úgy érezted, nem vagy elég jó hozzá? Vagy pont az exed beszélt folyton le róla? Ideje, hogy félretett a kétségeidet, és csak azzal foglalkozz, hogy neked mi a jó! Szerezz élményeket, találj új hobbit, szabadulj meg mindentől, ami csak elszívja az energiádat, így magabiztosabb és nyitottabb leszel az új kapcsolatodban!
  4. Álmodj nagyot – gondold át, mi nem működött az előző kapcsolatodban, így összegyűjtheted, mik azok a tulajdonságok, amelyek igazán fontosak neked egy partnerben. Írj egy listát, és egészítsd ki később is, ha valami eszedbe jut, így öntudatlanul is azt az embert fogod bevonzani, akire igazán szükséged van.
Ugye, hogy mennyire nem unalmas szinglinek lenni? Most alkalmad nyílik életed legnagyobb, mindent végigkísérő projektjére: arra, hogy önmagad, személyiségedet formáld, fejleszd. Fedezd fel eddig rejtve maradt oldaladat! Ráadásul, ha így harmonikusabb kapcsolatba kerülsz önmagaddal, az a szerelmi életedre is jó hatással lesz.