iooo Társkeresés, másképp Bejelentkezes
Regisztráció
Randi
Március 11.

Mitől függ, hogy sikeres lesz-e az első randitok?

Már hetek óta leveleztek az iooo.hu-n, mindenről tudtok csevegni, egy húron pendültök… ideje az első randinak! Teljesen normális, ha be vagy rezelve, hiszen szemtől szembe mégis csak más az ismerkedés, ott már van testbeszéd, szemkontaktus, a többiről nem is beszélve… :) De ne izgulj, igaziból csak két dolgon múlik, hogy lesz-e folytatás!

Ha jobban belegondolsz, a legfontosabb része egy kapcsolatnak a kommunikáció, tehát ha már az első randin gördületlenül folyik a beszélgetés, akkor valószínű, hogy ez így is marad, és megvan a kémia köztetek. Ha azt veszed észre, hogy a testbeszédetek kezd összehangolódni, és hogy minden figyelmeteket a másikra fordítjátok, akkor lesz érdeklődés és lelkesedés mindkét fél részéről a folytatásra is.

A második legfontosabb dolog a következetesség. Persze, mindenkinek lehetnek rossz napjai, amikor mindenhonnan elkésik, és 5-10 perc késés még nem a világ vége, de ha a randi után az ígért időpontban veszi fel veled a kapcsolatot, meg tudtok egyezni a következő programban, akkor biztos, hogy később se lesz gond a kompromisszumokkal, és meglesz az összhang.