iooo Társkeresés, másképp Bejelentkezes
Regisztráció
Online társkeresés
Március 6.

Flört a Facebookon

Igaz, hogy mindenki a Facebookon tartja a kapcsolatot ismerőseivel, de ismerkedni, és valakivel, aki már régóta ismerősöd, kapcsolatot tartani két különböző dolog! Az előbbi teljesen rendben van régi osztálytársak vagy távoli rokonok esetében, de a randizás ennél személyesebb ügy. Nem biztos, hogy az ismerkedés elején szeretnéd, hogy a kiszemelt az összes képet lássa, amin be lettél jelölve, ugye?

Ráadásul a nyilvános, üzenőfalon vagy képek alatt történő flörtölés sok ismerősből ellenszenvet válthat ki, továbbá olyan is láthatja, akivel szintén az ismerkedős fázisban vagy. Persze, ez még nem megcsalás, vagy hasonló, de attól még te se szeretnéd látni, amint az elsőszámú kiszemelted mások képe alá írogat csábító megjegyzéseket.

Töménytelen ismerkedésre kifejlesztett alkalmazás közül választhatunk a vezető közösségi oldalon, ám könnyen lehet, hogy az ottani tevékenységünket az összes ismerősünk látja. Nem biztos, hogy már az első randi előtt szeretnéd, ha a szüleid látnák, kivel ismerkedsz…

Mindezzel szemben az iooo.hu-n úgy ismerkedhetsz másokkal, hogy azt csak te látod, és mások is annyit látnak belőled, amennyit te szeretnél, így nem kell tartanod a rokonok tolakodó faggatózásától, vagy féltékenységi rohamoktól. Nálunk is van minden felhasználónak üzenőfala, de ott csak Te oszthatsz meg videókat, képeket, vicceket. Elsődleges funkciója az, hogy szélesebb spektrumon keresztül mutathasd be az érdeklődési körödet, aktuális hangulatodat, hobbidat, stb. anélkül, hogy mások hozzászólhatnának a bejegyzéseidhez. Azt, hogy a többiekkel mit beszélsz meg az általad megosztott tartalomról, már csak privát platformon lehetséges. Így nem kell attól tartanod, hogy ha valaki, akivel ismerkedsz olyat kommentel, ami a többi számodra szimpatikus felhasználó szempontjából kínos lehet.