iooo Társkeresés, másképp Bejelentkezes
Regisztráció
Magunkról
Február 20.

Miért az iooo.hu?

A Facebook, Twitter, Instagram és hasonló közösségi oldalak térhódításával egyre inkább elvékonyodik az emberek közötti kibertér fala. Életünk folyamatos egymással való megosztásával régi barátokat fedezünk újra fel, vagy éppen egy elsőre jelentéktelennek tűnő ismeretségről derülhet ki, hogy komolyabb barátság is lehet belőle.

Akkor mégis miért érdemes az iooo.hu-ra regisztrálni?





A válasz egyszerű: mert egyedül mi ötvözzük a közösségi oldalak világát mindazokkal a célokkal és funkciókkal, amelyek egy társkereső sikerességéhez szükségesek. Az iooo.hu oldalon mindaz a kötetlenség és élmény-megosztás, ami a közösségi oldalak sajátja, a társkeresőktől elvárt szűkítésekkel és működési stratégiával párosul. Megmutatjuk, hogyan:

  • Senki nem tud veled kapcsolatba lépni, amíg nem igazoltad volna a kölcsönös szimpátiát, így megúszhatod a kéretlen leveleket;
  • Adatlapod láthatóságának korlátozásával biztosíthatod, hogy csak azok találjanak meg, akik megfelelnek az elvárásaidnak;
  • Személyesebb megosztás: az üzenőfalon csak azok látják a posztjaidat, akik neked is szimpatikusak. Így csak a kiszemelt(ek) látja/(látják) a bejegyzéseidet, csak ő(k) tud(nak) kommentelni, reagálni.
  • Kérdésajánló: nem áll be a kínos csend akkor sem, ha kifogytatok a témákból; kérdésajánlónkkal gyorsan új lendületet vesz a társalgás!

 Kíváncsi vagy, milyen élményt nyújthat egy közösségi társkereső? Próbáld ki! Regisztrálj, ismerkedj, hódíts!