iooo Társkeresés, másképp Bejelentkezes
Regisztráció
Online társkeresés
Február 16.

Az online társkeresés előnyei

Ahogy az internet egyre nagyobb helyet kap életünkben, úgy használjuk fel életünk különböző területeinek fellendítésére: az interneten keresünk munkát, tért hódítanak az online tanfolyamok, és még sorolhatnánk. Miért is ne találhatnánk rá a nagy Ő-re a kibertérben?

Persze rengeteg rémsztorit lehet hallani az online társkeresés buktatóiról, csalókról, a valóságnak nem megfelelő profilképekről… Mégis, amint rákattanunk, és kitanuljuk a használatát, az online társkeresés egy új dimenziót nyit meg a párkeresésben.

 

Miben jobb az online ismerkedés, mint az offline? Íme:

1.Kényelmes: a számítógép előtt ülve, vagy éppen telefonunkról kezdjük el az ismerkedést. Kiderítheted, melyik jelölt az ideális számodra, anélkül, hogy mindegyikükkel randiznod kelljen.

2.Széles választék: bármennyire is húspiac jelleget ad a társkeresőnek, egyik nagy előnye mégis az, hogy egy helyen csemegézhetünk az ideális randi partnerek közül.

3.Könnyebben megtörik a jég: amíg egy offline első randinál sokszor küzdünk gyomorgörccsel, izzadó tenyérrel, és egyéb kellemetlen tünetekkel, úgy az interneten könnyebben nyílunk meg a másik ember számára, sokkal gördülékenyebb a kommunikáció.

4.Szűrés: miután megadtad, hogy milyen tulajdonságokat keresel egy ideális partnerben, már nem kell félned attól, hogy hozzád nem illő emberek keresnek meg.

5.Nincs elköteleződés: szabadon ismerkedsz akár egyszerre több emberrel is, míg ha élőben találkozgatsz egyszerre több emberrel, az már csapodárságnak tűnhet.

 

Nos, kíváncsivá tettünk? Ne habozz, regisztrálj az iooo.hu-n, és meglátod, mennyi meglepetést tartogathat számodra is az online társkeresés világa!