iooo Társkeresés, másképp Bejelentkezes
Regisztráció
Randi
Február 3.

11 jel, hogy igazi nővel, nem kislánnyal randizol

Az, hogy ízig-vérig nővel, vagy még egy éretlen leányzóval randizol, nem kor függvénye. A különbség a viselkedésükben, gondolkodásukban, életvitelükben keresendő. Másképp látják a világot, és másképp is viszonyulnak hozzá. Természetesen akár csak a fiú-férfi összehasonlításnál, itt sem lehet általánosítani, és azért szeretjük a partnerünket, amilyen, nem pedig azért, mert megfelel valamilyen fiktív ideálnak. Ha mégis aggódsz, hogy a jelölted még nem érett eléggé, az alábbi jelek segíthetnek megbizonyosodni róla, vagy éppen az ellenkezőjéről.

 
     1. Egy igazi nő nem hisztizik

Nem fog úgy viselkedni, mint egy kisgyerek, mikor nem kapja meg, amit kér a szüleitől, ha éppen elégedetlen, zaklatott vagy dühös. Nem fog toporogni, duzzogni, csendkirályt játszani, vagy bosszút fogadni. Ez persze nem azt jelenti, hogy egy nőnek nincsenek ilyen érzései, de képes érett fejjel válaszolni azok kiváltó okára a visszatámadás vagy manipuláció helyett. Képes egyértelműen a másik tudtára adni, ha valami zavarja.

  1. Nem képzeli magát hercegnőnek, és nem várja el, hogy úgy bánjanak vele

Egy éretlen lány hajlamos úgy gondolni, hogy bárki, aki meg szeretné ismerni, annak különleges bánásmódban kell részesítenie őhercegnőségét. Többet vár, mint amennyit képes értékelni. Egy nőnél azonban színvonalak vannak, nem elvárások. A színvonalat magával szemben állítja fel, nem pedig mások felé diktál irreális elvárásokat.

  1. Nem tekinti a szépségét valutának és az értékrendszere alapjának

Egy lánynál megvan az esélye, hogy a külseje és a szexualitása alapján értékeli magát, mert ezt tapasztalta, így hajlamos lesz ezt felhasználni céljai eléréshez. Egy nő azonban tudja, hogy a valódi érték túlmutat a külsőségeken. Egy nő elsősorban intelligenciáját, erejét, integritását, értékrendszerét, emberségét veszi alapul önértékeléskor.

  1. Pénzügyileg önálló

Egy nő törekszik arra, hogy pénzügyileg önálló legyen, és képes legyen önfenntartó életmódot folytatni. És ha történetesen olyan párt talál magának, aki többet keres nála, az bónusz, nem pedig kiérdemelt jótékonyság.

  1. Nem lát vetélytársat minden másik nőben

Egy nő nem fog minden társával versenyezni a biztosabb megélhetési forrásért vagy egy férfiért. Egy nő segít más nőknek, és tudja, hogy nem kell irigykednie arra, ami másoké, mert jut bőven a pozitív dolgokból neki is.

  1. Ért a házimunkához és a főzéshez, vagy legalább nem irtózik tőle

Itt persze nem a klasszikus nemi szerepekről van szó, hanem arról, hogy egy felnőtt nő (akár csak egy férfi) tisztában van vele, hogy a normális életmódhoz hozzátartozik a higiénikus és otthonos környezet, és hogy családalapításkor szükség van egy olyan emberre, aki képes fenntartani egy háztartást.

  1. Egy lány figyelmet vár, egy nő tiszteletet

Egy lány azt akarja, hogy mindenki a kegyeit keresse. Egy nő csak annyit kér, hogy az az egy, akit szeret, tisztelje és megbecsülje.

  1. Van egészséges önbecsülése

Tudja, hogy a teste és a lelke összetartozó egység, ezért kétszer is meggondolja, kivel osztja meg bármelyiket is.

  1. Egy nő meg tudja fogalmazni, milyen ember akar lenni, milyen példát szeretne statuálni, és hogy milyen világnézetei vannak

Önálló értékrendszere és véleménye van, amit magában fogalmazott meg, ezért képes is kiállni az igazáért. Mivel stabil belső morális iránytűje van, ezért a viselkedése is következetes, nem fog ellent mondani saját magának.

  1. Nincs felszínes checklist, aminek a jelentkezőnek meg kell felelnie

Aki egy lánnyal akar randizni, annak ilyesmi kritériumoknak kell megfelelnie: szexi, népszerű, divatosan öltözködik, magas, jól keres. Egy nő azonban a következőket keresi a potenciális partnerben: van integritása, intelligens, lehet vele beszélgetni, és érzelmileg elérhető.

  1. Egy nő nem játszmázik

Pont.