iooo Társkeresés, másképp Bejelentkezes
Regisztráció
Ismerkedés
Január 15.

A szingliség 8 fokozata – Te hova esel a skálán?

Van, aki évek óta nem randizik; van, akinek minden estére jut egy; van, aki hivatalosan nincs párkapcsolatban, ideje nagy részét mégis egy emberrel tölti. Te hova esel a szingliség skáláján?

  1. Aki még az előző kapcsolatát gyászolja

 A legutóbbi kapcsolatod felért egy Nicholas Spark regénnyel, tele szenvedéllyel, örömmel és fájdalommal. Egy ilyen intenzitású szerelem után szükséged lehet egy kis időre, mielőtt újból fejest ugrasz a randizás színterébe. Lehet, hogy találkozgatsz másokkal, de a szíved még nem tud megnyílni az új felé. Ehelyett az összes barátodnak a szakítás fájdalmáról beszélsz. No para, mind voltunk ebben a helyzetben, és idővel minden seb begyógyul.

 

  1. Aki fájóan tudatában van annak, hogy egyedül van

A szingliséged meghatározza, hogyan látod saját magad, előtérbe helyezed a többi jellemződdel szemben. Mindenhol párocskákat látsz, titokban szitkokat szórsz a párkapcsolatban élő barátaidra. Valószínűleg a randizás gondolatától is kiráz a hideg, mert teljesen reménytelennek látod a helyzeted. Az is lesz, amíg nem változtatsz a hozzáállásodon! Próbálj kicsit pozitívabb lenni!

 

  1. Aki állandóan szingli, és nem is bánja

Karrier? Pipa. Barátok? Pipa. Király hobbik, érdeklődési kör, ruhák, lakás? Pipa, pipa, pipa, pipa. Úgy tűnik, mindened megvan az életben, csak a szerelem nem akar összejönni. Nincs különösebb oka a szingliségednek, egyszerűen így hozta az élet. De nem bánod, mert jelenleg életed más területeire fókuszálsz. Boldog vagy a szólóban eltöltött napi rutinoddal és szokásaiddal.

 

  1. A friss szingli, aki nem bánja az új helyzetet.

Pff, már megint egyedülálló lettél. De nem nagy ügy, már egészen rutinos vagy ebben. Számodra a szingliség csak egy időszak, melynek során újratervezed az életed. Többet lógsz a haverokkal, megcsinálsz egy régóta tervezett projektet, vagy újra elkezdesz sportolni. Most végre jut időd magadra! Látod az egyedülállóság pozitívumait, így ki tudod élvezni az újonnan jött szabadságot.

 

  1. Aki imádja a kötetlenséget

Szingli vagy? Naná! A világért sem akarnál egy ember mellett lehorgonyozni, mikor randizni olyan izgi! A vadászat, a pillangók, a flört: neked jól megy az ismerkedési fázis, és ezt te is tudod. Talán egy nap majd elkötelezed magad, de addig nem, amíg ilyen jól szórakozol.

 

  1. A fejvadász

Üresedés van az életedben, és ezt a pozíciót szeretnéd betölteni egy új partnerrel, amilyen gyorsan csak lehet. Komolyan, szinte üzletiesen állsz hozzá a társkereséshez (ami nem jelenti azt, hogy nem élvezed a dolgot). Következetesen, minden lehetséges módszert kihasználva próbálsz párt találni, legyen szó akár közös ismerősökön keresztüli randiról, online társkeresésről, vagy a bárban való flörtölésről. Nem vesztegeted olyanra az idődet, akivel nem tűnik hosszú távúnak a dolog, úgyhogy sok első randid van, aminek nem is lesz folytatása. Persze ez néha frusztrál, de rá se ránts, téged nem olyan könnyű elszédíteni. És általában ha te valamit a fejedbe veszel, azt véghez is viszed.

 

  1. A szingli, aki ki akarja élni magát

Valószínűleg az utóbbi években A) folyton betartottad a szabályokat vagy B) komoly, hosszú távú kapcsolatban éltél. Vagyis készen állsz, hogy behozd a lemaradásodat. Most, hogy (újra) rákaptál az ízére, nem is akarsz lemondani a randizás, flörtölés izgalmáról. Kávé, vacsi, késő esti sms-ezgetés - és ezeket mind különböző delikvensekkel.  Életedben először szexinek érzed magad, és ez teljesen megszédít. Valójában szeretnéd magad elkötelezni valaki mellett, de amíg nem találod meg azt, aki minden elvárásodnak megfelel, addig miért is ne szórakozhatnál egy kicsit?

 

  1. A szingli, aki már nem is teljesen szingli

A szó szoros értelmében még nem jártok, és a Facebook szerint is egyedülálló vagy, de igaziból teljesen összegabalyodtatok, és nem igazán érdekelnek már randizási lehetőségek. Ez lehet akár viszonzatlan szerelem, amit nem tudsz elengedni, vagy egy már régóta tartó „se veled se nélküled” huzavona, a lényeg, hogy nem tartozol a ténylegesen, érzelmileg is szinglik táborába. A szingliségnek ez a kietlen földje hosszú távon nem való senkinek, úgyhogy vagy tedd meg a döntő lépést afelé az ember felé, akire rá vagy kattanva, vagy lépj tovább és keress valaki olyat, akivel a komoly kapcsolat is összejöhet. Meglátod, visszatekintve ez a helyes lépés, ami a boldogság felé vezet.