iooo Társkeresés, másképp Bejelentkezes
Regisztráció
Önvizsgálat
Január 7.

Újévi fogadalom - idén megtalálom az Igazit!

1. „Túl elfoglalt vagyok.”

Ez a leggyakoribb kifogás, amit könnyedén dobunk be bármilyen helyzetben, amiből szeretnénk kihátrálni. Pedig lehet, le kéne szoknod arról, hogy ezt mondogasd, mert amíg így állsz hozzá, nem is lesz időd párkapcsolatra. Ráadásul manapság mindenki elfoglalt, de a megfelelő partnerrel sikerül majd összehangolnotok az időbeosztásotokat, hogy minél több időt tölthessetek együtt.

2. „Most nem vagyok jól egészségileg, így senkinek sem fogok kelleni.”

Lehet, hogy már belefáradtál a sok profilnézegetésbe és első randiba, de ezzel a hozzáállással csak rontasz a helyzeten. Ha tényleg nincs valami rendben az egészségeddel, akkor vizsgáltasd ki, gyógyulj meg, vigyázz magadra, az Igazi is örömmel fog ápolgatni, és szeretni fog úgy, ahogy vagy. De ha komoly a baj, akkor jobb egy későbbi találkán szóba hozni.

3. „A gyerekeim az elsők.”

Ez még rendben is van, de a gyereknevelés még nem jelenti, hogy le kell mondanod a saját életedről. Néha magaddal is kell foglalkoznod, és a megfelelő partner azt is meg fogja érteni, hogy már szülő vagy, nem érsz rá akármikor, és hogy a gyermekeidnél semmi nem fontosabb.

4. „Majd ha…”

Majd ha lefogyok, majd ha előléptetnek, és még sorolhatnánk… Ezek megint csak kifogások, amikkel a saját boldogságod útjában állsz. A személyiséged a fontos, nem a tested vagy a pénzügyi helyzeted, és egy ilyen célkitűzéstől nem leszel varázsütésre az élet minden területén boldog. Attól még, hogy azon ügyködsz, hogy jobban nézz ki, többet keress, stb. még kereshetsz aktívan társat!

5. „Nem randizhatok olyannal, aki…”

Nem keres eleget, nem diplomás, nem az esetem, más a neveltetésünk… Persze kényszerből ne legyél senkivel csak azért, hogy ne legyél egyedül, de ha mindenkiben találsz valami kivetnivalót, akkor ideje elgondolkoznod azon, hogy te sem vagy tökéletes, neked is vannak hibáid, és ha megismered a másság mögött az embert, a személyiségét, akkor válik igazán izgalmassá a helyzet.


Ha az alábbi mondatok közül gyakran hajtogatod valamelyiket, ha ismerkedésről van szó, akkor biztos, hogy te lököd el magadtól a szerelem lehetőségét. Amíg ilyen negatív gondolatokkal vágsz bele az ismerkedésbe, addig vagy egyedül maradsz, vagy olyan embereket vonzol be, akik rossz hatással vannak rád. De ne csüggedj, az év eleje kiváló alkalom arra, hogy átértékeljük a magunkkal és másokkal szemben elvárásainkat, és új hozzállással, pozitívabban álljunk a jövő elé. 

Ki tudja, lehet itt találod meg azt, akivel a következő Szilvesztert fogod tölteni. :)