iooo Társkeresés, másképp Bejelentkezes
Regisztráció
Profil
December 9.

4 elengedhetetlen kép a profilodról

Sok minden múlhat azon, hogy milyen képeket töltesz fel az adatlapodra. Amellett, hogy felkeltheted velük a szimpátiát, érdeklődést, vagy vonzalmat a profilodra látogató felhasználókban, nagyban befolyásolhatják azt is, hogy a jövőben hogyan alakul az ismerkedési folyamat.

Ha ötleted sincs, milyen képek nem hiányozhatnak a profilodról, akkor íme 4 ötlet, ami segíthet irányt mutatni, hogy a feltöltésre váró pixelrengeteg közül melyik képek lesznek a befutók.

  1. Ha a profilképed vagy elsőként megjelenő képek egyike jó, ha kíváncsiságot ébreszt a látogatóban. Ennek érdekében válassz olyan képet, amelynek a háttere az életedhez kapcsolódik, például valamilyen utazás során készült, így az egyik beszédtéma már is adott. Ezen a képen az arcodnak nem is muszáj abszolút láthatónak lennie, csak hívogatónak, sejtelmesnek, hogy a másik felhasználó látni akarja a többi képedet is.

 

  1. Miután sikerült elérned, hogy menthetetlenül rákattanjanak a galériádra, tisztázd a személyedet övező rejtélyt egy közeli fotóval, amin egyedül vagy, hogy a saját valódban csodálhassanak a potenciális randi partnerek. ;)

  

  1. Tölts fel egy olyan képet is, amin valamilyen tevékenység, hobbi közben vagy összejövetel alkalmával készült, hogy a másiknak legyen elképzelése róla, mit szeretsz a szabadidődben csinálni, illetve milyen programokra számítson, mikor eljön a személyes találkozó ideje.

 

  1. Ha szeretnéd, hogy a látogatód teljesen reális képet kapjon rólad (és ez így fair, végülis…), akkor tölts fel egy olyan képet, amin ki van öltözve, egy olyannal együtt, amin hétköznapi ruha van rajtad. Így felcsigázod a másikat, hogy mennyire dögös tudsz lenni, ha kirittyented magad, ugyanakkor nem támasztasz irreális elvárásokat sem azt illetően, hogy hogyan nézel ki civilben, mondjuk egy randi alkalmával.