iooo Társkeresés, másképp Bejelentkezes
Regisztráció
Magunkról
November 17.

Iooo.hu - az interaktív és innovatív társkereső

Nehezen megy az ismerkedés? Szerencsét próbáltál már több társkeresőn, de minden eddigi próbálkozásod csődöt mondott? Ideje, hogy a társkeresés új szintjére lépj az iooo.hu-val!

Az új társkereső létrehozásakor szem előtt tartottuk mindazt az igényt, amit a már jól ismert közösségi oldalak napi szintű használatával minden felhasználó jogosan tart fenn a többi oldallal szemben is. Alapjaiban véve változtattuk, modernizáltuk az ismerkedési rendszert, elvetve mindent, ami a hagyományos társkeresőkben már elavulttá vált.

Új design: Ha megnézed a jelenlegi társkeresőket, te is láthatod, hogy a legtöbbjük kialakításakor elsősorban az információgazdagságra törekedtek. Ezzel nincs is baj, ám az iooo.hu társkeresőnek az egész működési elve más. Ennek tudatában hoztunk létre egy olyan designt, ami letisztult, áttekinthető, hogy ne terelje el a figyelmet arról, ami a lényeg – rólad és egy másik tagunkhoz fűződő vagy épp kibontakozóban lévő kapcsolatodról. Az egyszerű kialakítás emellett azt is elősegíti, hogy minden korosztály számára könnyen használható legyen az oldal, és olyanok is gyorsan megtanulják a kezelését, akik még nem jártak egy társkereső oldalon sem.

Új kezelőfelület: Az iooo.hu létrehozásakor arra törekedtünk, hogy beleépítsük a közösségi oldalak alap koncepcióját: a végtelen megosztási lehetőséget. Eszerint nálunk is van üzenőfal, azonban mindenki csak a sajátjára posztolhat, nem kell tartani nem kívánt bejegyzésektől, kommentektől. Ez kiváló felület arra, hogy valaki bővebben, többféle eszközzel, képpel, videóval, cikkel mutassa meg a többi felhasználónak az érdeklődési körét, ízlését. Ehhez hasonlóan működik a levelezés is, itt is hagyhatjuk, hogy ha az alkalom azt kívánja, zenék, linkek, mémek beszéljenek helyettünk. És ha még így is elakadna a társalgás, kérdésajánlónk segítségével garantáltan visszazökkenhet az a helyes irányba.

Mire vársz még? Regisztrálj, ismerkedj, fedezd fel az iooo.hu világát!