iooo Társkeresés, másképp Bejelentkezes
Regisztráció
Önvizsgálat
November 6.

5 tipikus hiba

Ha érzed, hogy valamit rosszul csinálsz, amiért nem vagy nem megy úgy az ismerkedés, ahogy kéne, olvasd át a legtipikusabb hibákat, és hogy hogyan javíthatsz rajtuk.

1. Nem promózod magad

Ki kell tűnnöd a tömegből, ehhez pedig szükséges egyfajta önmarketing stratégia. Erre egy mód lehet, ha azokra a tulajdonságaidra helyezed a hangsúlyt a bemutatkozó oldaladon, amik egyedivé tesznek.

2. Nem kérsz másodvéleményt a képeidet illetően

A legegyszerűbb, ha a megkéred egy olyan nemű barátodat, amilyennel ismerkedni szeretnél, hogy mondjon őszinte véleményt az általad kiválasztott profilképekről.


3. Elhúzod a levelezést

Ki tudja, hányan bombázzák még levelekkel a kiszemeltedet… Amint lehet, tedd meg a következő lépést, és hívd el randira! Nem várhatod, hogy örökké rád várjon, és közben mindenki mást elutasítson, aki közeledik felé.


4. Mindenkire ráírsz

Ez nem verseny, nem az a lényeg, hogy minél több emberrel levelezz. Ahogy más esetben is, itt is fontosabb a minőség, mint a mennyiség! Inkább levelezz csak 2-3 olyan emberrel, akikkel kialakulhat valami komolyabb, mint többel csak azért, hogy menőnek érezd magad.


5. Minden leírsz magadról a profilodon

Igen, az előbb mondtuk, hogy valamilyen szinten el kell adnod magad, de nem húzhatod le a leplet egyből mindenről! Kell egy kis titokzatosság, ami felkelti a másik ember kíváncsiságát.

 

Ne aggódj, a fenti hibákat bárki elkövetheti, és teljesen normális, ha rá kell hangolódnod az online társkeresés világára. Minden bakit ki lehet javítani, később pedig a meghódított pároddal majd csak jót nevettek a kezdeti baklövéseken.