iooo Társkeresés, másképp Bejelentkezes
Regisztráció
Magunkról
2016.09.08.

2 évesek lettünk - Elmeséljük, mi történt velünk

Mivel senki sem kedveli igazán a személytelen születésnapi köszöntőket, arra gondoltam, egy kicsit bizalmasabb formában mutatnám meg Neked, mi is történt az iooo.hu-val és így közvetve vagy közvetlenül Veled is, az elmúlt 2 évben.

Az indulás

Minden kezdet nehéz, szokták mondani, de ez a legtöbb esetben csak akkor realizálódik, amikor több hónapnyi, esetleg több évi kőkemény munkádat a kukába kell dobnod, mert úgy érzed, nem érted el a kitűzött célt. Ez történt velem is.

Kicsit sablonosnak tűnhet a történet, de azért kezdtem bele egy megbízható, igényes társkereső oldal fejlesztésébe, mert magam is évekig társkeresőztem. Életem párjával is egy ilyen weboldalon ismerkedtem meg, de erről majd később. :) Kipróbáltam több társkeresőt is, de valami mindegyikből hiányzott. A legtöbb weboldalnál azt éreztem, hogy megrekedtek az 1990-es (2000-es?) évekbeli trendeknél és ebből nem akarnak vagy nem tudnak kimozdulni.

Így fogalmazódott meg bennem az ötlet, hogy elkészítem a saját online társkeresőmet, mely a most élő, aktív generáció elképzelései és igényei szerint működik majd. Az előkészületek és a weboldal fejlesztése több mint négy éve kezdetét vette. Dolgoztam vele, faragtam, csiszolgattam, de a kapott eredmény finom szólva sem nyűgözött le. Mit szépítsük? Borzalmasan nézett ki.

Kezdhettem újra az egészet. Másfél évnyi belefektetett kemény munka - és nem kevés pénz - gyakorlatilag nem hozott eredményt. Persze, ezt csak akkor gondoltam így. Visszagondolva azt kell mondanom, hogy számos olyan tapasztalattal gazdagodtam, amely nélkül az iooo.hu egészen biztosan nem lenne Magyarország egyik legkedveltebb online társkeresője. Az ötlet ott volt a fejemben. Tudtam, hogy mit és hogyan szeretnék elérni, de egyedül nem tudtam megvalósítani.

Ekkor találkoztam a jelenlegi társammal, akivel három teljes éve azon dolgozunk, hogy minden regisztrált felhasználónk megtalálhassa élete párját. Egy évvel később - immáron két éve - pedig elindult az iooo.hu. Idővel aztán négy fősre bővült a csapatunk, számtalan fejlesztést, rengeteg új funkciót kapott a weboldal és szerencsére több mint százerer szerelemre vágyó talált párt nálunk, mi azonban nem szeretnénk itt abbahagyni. Amikor elindultunk, még nem gondoltam, hogy mára apuka leszek. Mint említettem, a párommal is egy társkeresőn találtunk egymásra, így bizton állíthatom, első kézből tudom, hogy az online társkeresés működik.

Az elmúlt két év során természetesen az oldal mintegy 95%-a lecserélődött. Magad is beláthatod, hogy ez őrületes mennyiségű munka. Fejlesztéseinket tesztek és szociológiai kutatások alapján végezzük. Nap mint nap azon törjük a fejünket, hogyan lehetne az online társkeresés a jelenleginél is sokkal jobb, kényelmesebb, könnyedebb, biztonságosabb és mindenek előtt természetesen: sikeresebb. Minden nap azért ülünk be az íróasztal mögé, hogy egy 2 perces regisztrációs folyamatot követően bárki megtalálhassa nálunk élete párját.

Így segítünk Neked

Az elmúlt két év során igyekeztünk felhasználóink kedvében járni és az ő ízlésük szerint alakítani társkereső weboldalunkat. Csak is így alakulhatott ki az iooo.hu jelenlegi felépítése, mely bár tartalmaz “klasszikus” webes társkereső jellemzőket, mégis egyedi algoritmusaink, kreatív játékaink és egyedülálló biztonsági rendszereink teszik azzá, amivé az elmúlt két év során fejlődött.

Öntanuló-keresőalgoritmusainknak 2 perc alatt megmutathatod, milyen is számodra az ideális pár és a jövőben kizárólag az elképzeléseidnek megfelelő személyeket ajánl Neked.

De nézzük, mit tud még az iooo.hu, amit más társkeresők nem tudnak:

Hashtag

Az olyan egyedi fejlesztések, mint például az érdeklődési kör megjelölésére használt hashtagek, sokkal dinamikusabbá és a #postok világában sokkal magától értetődőbbé is teszik személyiséged körvonalazását. Nem kell hosszú percekig agyalnod a billentyűzet fölött, hogy vajon mégis mit írj az “érdeklődési kör” mezőbe. Egyszerűen begépeled a legtöbbször használt hashtag-jeid (melyek valószínűleg már kapásból mennek), majd várod, hogy Rád találjon az igazi. Ha pedig végképp nincs ötleted, a hashtag ajánló rendszerünk segít Neked.

Jellemcsuszka

A funkció segítségével egy kétirányú csuszkán tudathatod a többiekkel, hogy az élet meghatározó dualitásaiban te hol foglalsz állást. Kifejezheted például, hogy teás vagy kávés, kutyás vagy macskás, esetleg filmes vagy sorozatos személyiség vagy. Amellett, hogy ez a funkció számodra is jó szórakozást nyújt majd, merőben megkönnyíti az ismerkedést, hiszen ahelyett, hogy azon gondolkodnátok, mit is írjatok egymásnak, már adottak az ismert információk, melyeket a jellemcsuszkáitokon adtatok meg magatokról.

Egyedülálló profilmegerősítési-rendszer

A legtöbb ember problémája az online társkeresőkkel az, hogy nem találja őket elég biztonságosnak. Megvallom, korábban nekem is voltak kellemetlen tapasztalataim, éppen ezért hoztuk létre az Európa-szerte egyedülálló profilmegerősítési-rendszerünk. Ez a bonztonsági fejlesztés kizárja annak lehetőségét, hogy kamu felhasználók próbáljanak meg kapcsolatot létesíteni Veled. Magad is beállíthatod, hogy kizárólag azok a felhasználók léphessenek Veled kapcsolatba, akik átmentek a profilmegerősítési-rendszer ellenőrzésén.

Visszatekintve

Az elmúlt két év távlatából azt tudom mondani, hogy ennél hasznosabban nem is telhetett volna ez az idő. Nap mint nap egyre többen találnak párt maguknak az évekkel ezelőtt még csak a fejemben létező online társkereső weboldalon és ez már önmagában megéri. Köszönhetően a webes társkeresésnek ma már boldog apuka vagyok, ezért pontosan tudom, hogy a számos negatív vélemény, melyet az ilyen weboldalakról megfogalmaznak nem az online társkeresés általános hibái, csupán a rossz társkereső oldalakéi. Így a feladatunk egyszerű: minden nap azért dolgozunk, hogy az iooo.hu lehessen Magyarország legnépszerűbb és legjobb társkeresője.

Azt tanácsolom Neked, hogy soha ne add fel az álmaid és ne engedd, hogy mások negatív véleménye elhitesse Veled, hogy amit kitaláltál, nem megvalósítható. Ha ezeket megfogadod, egészen biztos vagyok benne, hogy mindent megkapsz az élettől, amit szeretnél.