iooo Társkeresés, másképp Bejelentkezes
Regisztráció
Önvizsgálat
2016.06.21.

Egy átvágott lány brutálisan őszinte vallomása


Én sem vagyok tökéletes

Mindig ez van. Találkozol egy lánnyal és rácsodálkozol, hogy végre megtaláltad az igazit, ő a tökéletes választás. Rólam is ezt gondoltad eleinte. És éppen emiatt kezdtem félni attól, hogy megismersz és rájössz, én sem vagyok tökéletes - ahogyan senki sem az, mindenkinek vannak sérelmei és sebei és akadnak dolgok, amiket megbántunk. Próbáltam bízni benned, és nap mint nap bizonygattam magam, hogy megérdemled, de nem tudtam. Pontosan azért, amiért már annyian átvertek, pontosan úgy ahogyan Te is átvertél.

Túlpörgök dolgokat

Minden egyes alkalommal, amikor nem írtál vagy nem hívtál vissza rövid időn belül, elkezdett kattogni az agyam és pszichoanalizáltam. Téged és magam is. “Mit rontottam el?” “Mit kellett volna másképpen csinálnom?” Nem azért, mert túl követelőző vagyok és buzog bennem a birtoklási vágy, hanem azért, mert anyatigrisként próbálom óvni saját érzéseim. Nem szerettem volna még egyszer abba a hibába esni, amibe már oly sokszor. Persze, mint oly sokszor, most is beleestem. Belédestem.

És én is félek

Amikor először találkoztam veled, rendkívül be voltam ijedve. Annyira helyes és magabiztos voltál. Tévedsz, ha azt gondolod a lányoknak annyira egyszerű. Pontosan olyan nehéz nekünk is az első néhány alkalom, mint Nektek. “Vajon túl távolságtartó voltam, vagy éppen az ellenkezője?” “Elég csinos ez a ruha vagy úgy nézek ki, mint egy trampli?” “Ugye nem vagyok túl kurvás és túl szendének sem tűnök?” Ilyen és ehhez hasonló gondolatok rohamozták meg a fejem az első néhány randi alkalmával. Illetve az, hogy nehogy véletlenül elveszítsem a fejem és olyasmit tegyek vagy mondjak, amit később megbánok. (Ez utóbbi nem sikerült.)

Ha valami nem működik, megpróbálom helyrehozni

Kicsit furcsának találom, hogy ezt is a negatívumok között kell megemlítenem, de úgy tűnik, neked ez sem tetszett. Miért van az, hogy a végén mindig kiderül, az volt a hülye, aki a végsőkig megpróbálta a tőle telhető legtöbb energiát belefektetni a kapcsolatba? Persze, fogalmad sincs arról, hogy ez milyen érzés lehet, de egyszer biztosan meg fogod tudni … Egyszer majd rá is úgy tekintenek, ahogyan Te tekintettél rám. Persze, most még nevetsz ezen.


Sajnálom

Tudom, hogy ez az egész már nem a te problémád, nem is kérem, hogy segíts a megoldásában, csupán egy kis együttérzést vártam volna. Tudom, hogy az egyszerű dolgok sosem elég szépek vagy időtállók. Sajnálom, hogy megpróbáltam egyszerűbbé tenni. Sajnálom, hogy nem kezdtem ostoba játékokat játszani veled ahelyett, hogy az elejétől fogva őszinte és egyértelmű voltam. Talán ha nincs így, még ma is érdekes lennék számodra.

De ettől még értékes vagyok

Visszatekintve erre az egészre, ami köztünk történt, azt kell mondjam: értékes vagyok, még ha Te ezt nem is vetted észre. Valószínűleg most is egy sör mellett dicsekszel a haverjaidnak a csajról, akit a múlt héten meghúztál. Jó party volt. Jó party voltam. Már csak azt sajnálom, hogy ennyire sekélyesen látod a világot és hogy mindazt, amit az élet adhat neked, sosem fogod teljes egészében megtapasztalni. Megbocsátok, mert értékes vagyok. És jönni fog, akinek jönnie kell, aki majd értékel, mert értékes vagyok!