iooo Társkeresés, másképp Bejelentkezes
Regisztráció
Szex
2016. május 5.

6+1 tuti intim borotválkozási tipp

Nem vagy biztos benne, hogy le kell borotválnod? Használtál már fogselymet? Szerintem innen már nem is kell továbbvinnünk a hasonlatot. Feltehetőleg Te is elvárod a partneredtől, hogy minden simán menjen odalenn, ezt azonban - teljesen jogosan - ő is elvárja tőled. Viszont ahhoz, hogy véletlenül se ejts sérülést a legféltettebb kincseden, érdemes megfogadni néhány jó tanácsot.

Amit az intim borotválkozással kapcsolatban tudnod kell!

Amit az intim borotválkozással kapcsolatban tudnod kell!

Mielőtt belevágnál (ha érted ;)), vegyük sorra a legfontosabb eszközöket és tudnivalókat. Ennek a látszólag teljes mértékben egyszerű folyamatnak ugyanis komolyabb következményei is lehetnek.

1. Használj tiszta borotvát 

A csupaszítást megelőzően mindig tisztítsd meg a borotvád a korábban beleragadt szőröktől - ezt egyébként a penge élesen tartásához már az előző borotválkozásnál meg kellett volna tenned, - továbbá ügyelj arra, hogy ne használd ugyanazt a borotvát az arcodon és a büszkeségeden. Valamint érdemes rugalmas fejű borotvát használnod az esetleges vágások elkerülése végett.

2. Használj borotvahabot vagy zselét

A borotvahabbal bekent felületen sokkal könnyebben siklanak a pengék, így első körben megkímélheted magad (és partnered) a kicsattogott, pirosas ágyékkörüli bőrfelületek kevésbé csábító látványától. Amiért pedig külön hálát fogsz mondani: viszlát égető, viszkető érzés! Ügyelj azonban arra, hogy a borotvahab még csak véletlenül se érintkezzen a péniszed hegyével, különben valószínűleg őrületesen égető fájdalomban lesz részed.

3. Vágd méretre ...

… a szőrt mármint. Mindegy, hogy teljesen kopaszra szeretnéd vagy sem, első körben érdemes egy haj- és szakállvágóval nekiesni a rég elhanyagolt szőrrengetegnek, majd csak ezt követően teljesen csupaszra borotválni. Ezt a pengeél is megköszöni majd és Te is.

Amit az intim borotválkozással kapcsolatban tudnod kell!

4. Öblíts sűrűn

Úgy tűnik, ez a jó tanács örökérvényű és rendkívül sokrétű. Amennyiben ugyanis nem öblíted le nagyjából minden második húzást követően a borotvád, sokkal hosszadalmasabb folyamatnak nézel elébe, ráadásul a borotvapengéid is jóval korábban adják fel a küzdelmet, mintha minden alkalommal kiöblítenéd, amikor megtelik szőrrel.

5. Na, de hogyan borotváld a tövét

Kétségkívül ez az alfája és omegaja az egész pénisz borotválással kapcsolatos mizériának. Akadnak, akik azt vallják, ezt a rizikós területet inkább szőrösen hagyják, mások képesek - szó szerint - vérre menő csatát vívni az ott burjánzó szőrzettel. Ezt a felelősségteljes döntést mindenkinek magának kell meghoznia, azonban ha belevágsz, érdemes a tő felett található bőrfelületet egy kissé felfelé húzni - kvázi kifeszíteni, - ezáltal egyenletesebb felületet és simább utat biztosítva a pengéknek.

6. És a zacskót?

Amikor korábban azt írtuk, hogy a pénisz szőrtelenítés alfája és omegája, valószínűleg elhamarkodott kijelentést tettünk, ugyanis a “hogyan borotváljam a zacskóm” kérdésre még nem adtunk választ. A csúszós, egyenetlen bőrfelületnek köszönhetően a herezacskók borotválása valóban trükkös feladat.

A technika lényege, hogy lejjebb kell venned a víz hőmérsékletét - már amennyiben zuhanyzás közben borotválkozol -, hogy a a bőr összeszűküljön. Ezt követően pedig érdemes a bőrfelület egy-egy pontját kisimítani, hogy még könnyebben borotválhatóvá váljon. Többen hideg vizes ruhával nyúlnak a kényes terület alá, hogy még jobban összehúzodjon a szőrteleníteni kívánt bőrfelület - ezt a módszert azonban sokan kétkedve fogadják, mondván attól tartanak, hogy megfázik a családi ékszer.

+1 Hol és milyen pozitúrában?

Ez a kérdés körülbelül olyan kaliberű vitákat kavar, mint a férfiak állva vagy ülve vizeljenek. Tuti tippünk nincs, a WikiHow képe a témával kapcsolatban azonban árulkodó:

Amit az intim borotválkozással kapcsolatban tudnod kell!
Amennyiben neked is vannak ilyen és hasonló jellegű praktikáid, ne habozz megosztani velünk, hiszen ilyen kényes témával kapcsolatban mindig lehet valami újat tanulni!