iooo Társkeresés, másképp Bejelentkezes
Regisztráció
Randi
2016. március 22.

A 4 leggyakrabban elkövetett hiba az első randin

Alapveto_hibak_az_elso_randin
Nem az alkalomhoz illően öltöztél

Sikerült egy igazán klassz helyet kiválasztanod, hiszen van ízlésed az ilyesmihez. Megvagyunk az első lépéssel. Ezzel azonban még koránt sincs vége a készülődésnek, ugyanis ki kell választanod a helyhez és az alkalomhoz illő viseletet is. Ez ráadásul valamivel komolyabb erőfeszítésekbe kerül, mint a helyszín kiválasztása. Nem kell azonban megijedni az erőfeszítés szó hallatán, talán még élvezni is fogod.

A legfontosabb, hogy az első randira való felkészülés nem merül ki annyiban, hogy némi zselével beállítod a frizurád és ezzel meg is volnál. A nők többsége ugyanis elképesztően fontosnak tartja, mit viselsz az első randin - a lábbelidtől kezdve egészen a haj viseletedig. Ha minden stimmel, megnyerted az első kört - ami egészen addig tart, amíg meg nem kell szólalnod, de ez már csak rajtad áll.

Olyan ruhát vettél fel, ami vagy túl kicsi vagy túl nagy

A ‘90-es években még a bővebbre szabott ruhák számítottak divatosnak, ez azonban mára teljesen megváltozott, 2016-ot írunk és az a sikk, ha minden pontosan ránk van szabva. Ennek azonban megvan a hátulütője, mégpedig az, hogy a szűk ruhák sokkal kevésbé kényelmesek, mint a bő szabásúak, a szépségért azonban, - ahogy mondani szokás - meg kell szenvedni. Egy tipp: óvatosan ülj le és pláne óvatosan állj fel! ;)

Nem gondolkodtál előre

Előrukkoltál az év legkreatívabb randi ötletével, például a választottad érdeklődési körének megfelelő tematikus túrával? Szuper! Az alternatív randik játszi könnyedséggel törik fel az első személyes találkozók kínos mivoltát. Önmagában azonban ez sem elegendő. Gondoltál például arra, hogy mit csináltok a túra után? Eszedbe jutott, hogy egy ilyen jellegű utazást követően esetleg váltóruhára lesz szükségetek?

Az előretervezés azonban nem csak az alternatív randevúk előtt elengedhetetlen. Egy szokásos éttermi találka esetén sem bízhatod a sikert a véletlenre. Vegyük például a következő szituációt: megvacsoráztatok, most itt az idő, hogy hazakísérd a hölgyet. Semmi hátsószándék, semmi utalgatás az esetleges továbbiakra … pusztán azért kíséred haza, mert egyrészt úriember vagy, másfelől pedig nincs jobb alkalom egy kis sétánál arra, hogy jobban megismerd a másikat. És most jön a jackpot: mivel előregondolkodtál, úgy öltöztél fel, hogy a zakódat anélkül adhatod át a hölgynek, hogy te halálra fagynál. Tuti siker.

Megpróbáltál másnak mutatkozni

Miért? Most komolyan, ha behívnak egy állásinterjúra, ahol olyan előnyeidet igyekszel kiemelni, melyekkel nem is rendelkezel, ráadásul már a CV-dben is valótlan dolgokat állítottál magadról, mégis mire számítasz? Lehet, hogy felvesznek, mert a HR-es épp gyengébb napjait éli, de a próbanapok alatt úgyis kiderül, hogy ki vagy valójában. Ez pedig az online társkeresés során sincs másképpen. Hazudsz a profilodon, majd folytatod ezt a valóságban is? Komolyan, szerinted mennyi esélyed van arra, hogy túljutsz a második, esetleg harmadik randevún?

Vegyük alappéldának a pénzt. Akármennyire is ezt gondolják, a gazdagság, a jólét nem erény, hanem állapot. Nem ajánlott azzal kérkedned, hogy mit engedhetsz meg magadnak - különösen akkor nem, ha valójában nem is teheted meg. Gondolj csak bele, miért támasztanál magaddal szemben olyan elvárásokat, amelyeknek hosszútávon úgysem tudsz megfelelni? Ezzel csak magadat áltatod. Magadon kívül senki mást nem tudsz ezzel átverni.