iooo Társkeresés, másképp Bejelentkezes
Regisztráció
Randi
November 24.

Hogyan juthat el egy férfi a második randiig?

A randizás teljesen megváltozott az elmúlt évtizedben. A magukat hivatalosan vagy titokban szinglinek definiálók potenciális partnerek százaihoz fér hozzá pusztán pár kattintásra vagy a képernyőjének egy simítására. Kényszeresen nyomkodjuk a telefonunkat iskola, munka, vagy akár randi közben. Az sokszor túlságosan is ingergazdag környezet eltorzítja az optikánkat, mindig jobbra, szebbre vágyunk. Ehhez párosul még figyelmünk időtartamának rövidülése és osztódása, tehát ha valaki be akar nálunk vágódni, annak nemcsak hogy olykor irreális elvárásoknak kell megfelelnie, de a pozícióra való több, mint alkalmasságát belátható időn belül kell bizonyítania.

Most, hogy ilyen kiábrándító helyzetet festettünk fel mindenkinek, aki randizásra hajtja a fejét, nézzük, mit tehet az ember fia, ha szeretne másodszor is találkozni a randipartnerével?

Íme 5 tipp, ami segíthet jó első benyomást és a randipartner felfokozott ingerküszöbű értékrendszerén maradandó, értékes pontokat bezsebelni.

  1. Csípd ki magad a találkozó helyszínének ismeretében

A nők többsége órákig képes készülődni egy randira való felkészüléskor, teljesen mindegy, hogy a randipartnerrel komoly szándékai vannak-e vagy sem. Ennyi idő- és figyelemráfordítás után talán jogosan várja el a hölgy is, hogy ha például étterembe mentek, akkor te is ápoltan, elegánsan, a szituációnak megfelelő öltözékben jelenj meg.

És ha csak nincs egy ismerősöd kórházban vagy nem vársz valamilyen nagyon fontos hívásod, igazán lenémíthatod a mobilodat, és kikapcsolhatod a rezgést is rajta.

 

  1. Nyiss egy kedves gesztussal

Esélyegyenlőség ide vagy oda, a nők legtöbbje igenis szereti a lovagiasságot, udvariasságot. Lehet ez egy apróság, mint hogy előreengeded az ajtónál, előre asztalt foglalsz, vagy a kedvenc zenéjét teszed be a kocsiban a randira való úton. Ezzel akár előre jó pontokat szerezhetsz, ami még jól jöhet később, ha esetleg valami hülyeség csúszna ki a szádon (nem ciki, mindannyiunkkal megesett már).

Külön bónuszpontot jelenthet, ha a másiknak lesz mit hazavinni emlékbe.

 

  1. Figyelj arra, amit mond

Ez talán nem mindig egyszerű, ha mondjuk fárasztó munkanap után találkoztok, vagy nagyon eltérő az érdeklődésetek, és a másik hosszan tud mesélni az őt érdeklő, de téged teljesen hidegen hagyó dolgokról.  Azonban ha valóban érdekel a másik és szeretnél második, harmadik, stb. randit is, akkor a most elhangzó információk még nagyon jól jöhetnek később, ráadásul azért találkoztok, hogy megismerjétek egymást, nem? Akkor pedig teljes figyelmünket a másikra irányítani és pár óráig félrerakni minden mást nem lehet olyan nagy áldozat.

Az elhangzottak akár ötleteket is adhatnak, hogy miket csinálna szívesen a másik az elkövetkező randik alkalmával

 

  1. Légy spontán

Gondolkodj a dobozon kívül, ne ragaszkodj a megszokott sémákhoz, klisének tűnő helyzetekhez. Akárhol is éltek, biztos rengeteg ötletet gyűjthetsz különleges randikhoz, ha kicsit körülnézel, vagy nem a szokásos úton mész valamikor haza, és így új helyszínekre, programajánlókra, inspirációs forrásokra találhatsz.

Ne félj kifejezni, ha jól érzed magad a másikkal. Ne félj bemutatni pár táncmozdulatot, vagy elsütni a fájónak tűnő poént, így derülhet ki, mennyire vág egybe a humorérzéketek.

 

  1. Attól még lehetsz korrekt, hogy nincs egy párkapcsolat a pakliban

Sajnos van, hogy minden igyekezetünk ellenére sincs kilátás újabb randira. Lehet, hogy hiányzik a szikra, vagy a másik még nem áll készen az elköteleződésre. Tartsd tiszteletben a döntését, és ha jól éreztétek magatokat a randin, akkor ne hagyd hogy ez befeketítse az élményt. Volt egy kellemes estétek, és ha tudod kezelni a helyzetet, és ezután is korrekten állsz hozzá, akkor talán az ismeretség megmarad, és összehoz egy szingli barátnőjével… Sosem lehet tudni ;)