iooo Társkeresés, másképp Bejelentkezes
Regisztráció
Online társkeresés
Augusztus 26.

Az online társkeresés 4 meglepő mellékhatása

  1. Segít, hogy jobb beszélgetőpartner legyél

Lehet, hogy nem mindegyik randiból lesz életre szóló szerelem, és a beszélgetések is döcögősen mennek. Az még nem jelenti azt, hogy nem találhattok valamilyen közös pontot, csak mint két ember, akik társalognak, ismerkednek. Ha kitartóan próbálsz mindig valamilyen új témát bedobni, az fejleszti az asszociációs és beszédkészségedet, így más helyzetekben is sikeresebb lehetsz a kommunikációban.

 

  1. Könnyebben találsz új barátokat

Amikor éppen életed párját keresed, az utolsó mondat, amit hallani akarsz, hogy „Lehetnénk barátok.” Pedig gyakran előfordul, hogy valakivel egy hullámhosszon vagyunk, csak a kémia hiányzik. Miért is ne tarthatnátok attól még a kapcsolatot? Mindig jól jön, ha kibővítjük a szociális kapcsolatainkat, és sok romantika szempontjából halálra ítélt ismeretségből akár hosszú távú barátság is lehet! Adj a másiknak esélyt, mint embernek, ne csak, mint potenciális partnernek!

 

  1. Szélesíti a látókörödet

Minél többféle beállítottságú emberrel találkozol, annál valószínűbb, hogy a közös programok is mind-mind különbözőek lesznek. Lehet, hogy valakivel egy extrém étterembe mész, mással egy kiállításra vagy felolvasóestre… Ezek mind olyan helyzetek, amelyeket egyedül nem biztos, hogy lenne alkalmad megtapasztalni. Valamilyen számodra bizarr programötlettel áll elő a kiszemelted? Ne hezitálj, csak ússz az árral, nem tudhatod, milyen élményekkel gazdagodsz, milyen új dolgokat tanulhatsz meg a furcsának tűnő találkozás alkalmával.

 

  1. Magabiztosabb leszel tőle

Egy szerelmi kapcsolat olyan rejtélyeket hordoz magában, amiket nem tudunk irányítani. Azonban már azzal, hogy esélyt adsz magadnak az igazi megtalálására, és aktívan dolgozol azon, hogy jó profilod legyen, folyamatosan levelezel, és találkozókra mész, sokat teszel azért, hogy kilépj a komfortzónádból és magabiztosabb legyél az élet más területein is.