iooo Társkeresés, másképp Bejelentkezes
Regisztráció
Randi
Augusztus 15.

7 egyedi randi ötlet

Habár semmi baj nincs a szokásos randi helyszínekkel, mint egy kávézó vagy étterem, attól még könnyen unalmassá válhat, ha minden héten ugyanabból áll a közös programunk. Legyen szó akár első randiról, vagy a hét egyik már hivatalosan randi estének nyílvánított napjáról, izgalmas lehet kicsit megfűszerezni a dolgokat és valamilyen nem szokványos programot szervezni.

Amellett, hogy az egyedi randikon átélt izgalmak megerősítik a pár tagjaiban az egymás iránti kötődést, a szokatlan randi helyzetekben könnyebben törik meg a jég is, ami egy első randi esetében különösen fontos. Amikor egy közös főzés alkalmával a pizza sütés rejtelmeit próbáljátok megfejteni, akkor nem marad sok esély a kínos csöndekre. Emellett lehetőségeket kínál a fizikai kontaktusra és flörtölésre is. Sokkal egyszerűbb észrevétlenül úgy megérinti valakit, hogy valamilyen közös feladatot oldotok meg, mint amikor egy bárban vagy étteremben ültök. Ráadásul ha elmerültök egymásban és esetleg nem első osztályúra sikerül amin együtt dolgoztatok, akkor még a nevetés is garantált.

Itt van néhány egyedi randi ötlet, ha valami izgalmasra vágytok:

  1. Főzés: a konyhában való közös ténykedés nagyon szórakoztató tud lenni. Részt vehettek egy főzőtanfolyamon, vagy ha nem első randiról van szó, kuktáskodhattok valamit otthon is.
  2. Fazekasság: újabb lehetőség egymás feltűnés nélküli megérintésére. Csak gondolj a Ghost című filmre. Ráadásul lesz egy maradandó tárgyi emléketek is az élményről. Ne felejtsetek el játszós ruhában menni!
  3. Valami vakmerő vagy extrém: adrenalin függőknek ajánljuk az olyan extrém élményeket mint a hegymászás vagy a víziernyőzés. Persze előtte tudasd a partnereddel, milyen aljasságot tervezel ellene, nehogy nézeteltérés legyen belőle!
  4. Állatkert: bármi, aminek állatokhoz van köze, már csak jó lehet. Az állatok megbabusgatása pedig kedvet hozhat ahhoz, hogy egymást megérintsétek.
  5. Kiállítás: ha mindketten szeretitek a művészeteket, akkor egy kiállítás remek alkalom lehet egy közös kulturális vagy akár egy nézeteket, ízlést megvitató élményre. Mehettek múzeumba vagy akár fotó kiállításra is.