iooo Társkeresés, másképp Bejelentkezes
Regisztráció
Szex
Július 23.

Szex kánikulában – mit szabad és mit nem?

Akárhogy is, a nyár kiváló alkalom, hogy adózz a vágyaidnak este, reggel, délután… Vagyis bármikor. Azonban nem árt okosan csinálni, úgyhogy ha szeretnéd felfűszerezni a nyári szex élményeidet, olvass tovább!

Tedd! 

  1. CSINÁLD. Mármint huncutkodj. Ha a pároddal régóta nem tudtatok időt szakítani a testi szerelemre, itt az alkalom! Fedezzétek újra fel egymást!
  2. Próbáljátok ki a szabad ég alatt, de csakis másoktól jól elszigetelt helyen! Keressetek egy kempinget, egy elhagyatott dombtetőt, magas fűvel benőtt mezőt, és élvezzétek a természet (és egymás…) lágy ölét.
  3. Menjetek romantikus nyaralásra! Még ha csak egy napot is sikerül összehozni, akkor is megéri kicsit kiszakadni a megszokott környezetből. A hétköznapokból kiszakadva pedig könnyedén szabadulnak el a vágyak is…
  4. Foglaljatok páros masszázst! Ennyi lazítás mindenkinek kijár, kényeztessétek egymást egy szalonban, vagy egy gyógyfürdőben.
  5. Aludjatok meztelenül. Így ha nem bírtok a melegtől aludni, de máshoz kedvetek támad az éjszaka közepén/reggel, akkor nem kell már a pizsivel se vesződni!
  6. Mondj igent a randira, amit eddig visszautasítottál. Ideje kicsit megnyílni és kockáztatni!
  7. Védekezz. MINDIG. Kivéve, ha a „Tedd!” listátokon a gyerekvállalás is szerepel.
  8. Élvezd a pillanatot! Vége lesz a nyárnak, mielőtt észbe kapnál, úgyhogy bármennyire is kínoz a hőség, ne gubbassz a szobában, hanem használd ki a jó idő adta lehetőségeket!

 

Ne tedd!

  1. Ne szexeljetek a tengerparton! Legalábbis megfelelő méretű strand törülköző nélkül ne! Hidd el, egy ilyen mértékben túlértékelt szexuális fantázia nem éri meg a macerát, amit az akció utáni homoktalanítás okoz…
  2. Ne aludjatok el meztelenül a szabad ég alatt való huncutkodás után! Még ha nem is kapnak el, a bőrötök akkor is csúnyán leéghet, mire felébredtek.
  3. Ne csináljátok medencében, ha csak nem a sajátotokról van szó. De még akkor is legyetek óvatosak, mert a klórozott víz elmoshatja a természetes nedvességeteket és irritációt okozhat.
  4. Ne essetek egymásnak ismert kiránduló utakon. Menjetek az erdő sűrűjébe (jól megjegyezve, hogyan találtok vissza!), hogy véletlenül se szakítson félbe egy többgyerekes nagycsalád, vagy gyerek csoport!
  5. Ne huncutkodjatok a repülő mosdójában. Illegális, közel sem olyan szexi, mint a fantáziánkban, és mindenki tudja a repülőn, miben mesterkedtek.
  6. Ne hagyd, hogy a gátlásaid miatt lemaradj bármilyen medencés buliról vagy parti piknikről. A tested egész nyáron készen áll a bikiniszezonra, úgyhogy ne ítéld magad légkondicionált szobafogságra, csak mert nem érted el a kívánt testsúlyodat a nyárra! Lépj ki a komfortzónádból, és élvezd a nyarat!