iooo Társkeresés, másképp Bejelentkezes
Regisztráció
Önvizsgálat
Október 20.

Készen állsz az online randizásra?

Ne vedd személyes sértésnek, ha valaki hirtelen eltűnik, hiszen az ismerkedés fázisában egyszerre többekkel is levelezhet, udvarlók jönnek-mennek. Bármikor úgy alakulhat, hogy valaki mással fordul komolyra a dolog, vagy más tereli el levelezőtársad figyelmét. Lépj tovább, nem ő volt a te embered, de ne keseregj rajta!

Ne ellenőrizgesd folyton a leveleidet! Persze, mindenki szeretné, ha kiszemeltje egyből válaszolna neki, és rögvest elindulna a társalgás, de azzal, hogy görcsölsz, csak magadnak ártasz. Foglald el magad, intézd el a tennivalóidat, a válasz majd idejében megérkezik.

Ne randizz egyből mindenkivel, mert így csak kiégsz, sokkal többre mész, ha csak olyannal találkozol személyesen, akivel már levelezés közben elmélyült kicsit a kapcsolatotok.

Használd ügyesen a keresőt! Ha van rá módod, nyugodtan böngéssz a regisztráltak között hobbi vagy érdeklődési kör alapján, így sokkal hamarabb megtalálod azt, akivel sok közös van bennetek!

Ne rekeszd ki a való világot, járj el továbbra is klubokba, barátokkal találkozni, sétálni. Ne szűkítsd le az ismerkedési teredet az internetre, mert ha itt ne adj isten, csalódás ér, akkor könnyen kiábrándulhatsz a randizásból úgy, ahogy van. Tartsd nyitva a szemed házon kívül is! Ki tudja, hol talál rád a szerelem?