iooo Társkeresés, másképp Bejelentkezes
Regisztráció
Randi
Július 14.

5 randi ötlet a nyárra

Kajakozás: ha van a közeletekben folyó vagy tópart, akkor lehet, hogy van a helyszínen lehetőség kajakot bérelni. Erre sokszor csak a nyári szezonban van lehetőség, úgyhogy ne felejtsetek el időben körbenézni, vagy akár időpontot foglalni! Ha még egy piknikes csomaggal is felszerelkeztek, akkor a nagy evezés után adott a romantikus falatozás is!


Frizbizés/Golfpálya
: a sötét bowling termeket hagyjátok meg a hidegebb hónapokra, nyáron pedig használjátok ki a jó időt és látogassatok el egy golf pályára! Ha atlétikusabb beállítottságúak vagytok, próbáljátok ki a frizbizést! Mindkét sport garantálja, hogy nem lesznek kínos csendek, és a kiváló alkalmat arra, hogy egymás közelébe férkőzzetek egy-egy technikai bravúr vagy trükk betanítása közben…

Kutyapark: ha a randi partnered és te is nagy kutyabarátok vagytok, miért is hagynátok ki a házi kedvenceteket a buliból? A hely kiválasztása előtt olvassatok el élménybeszámolókat, véleményezéseket, hogy tisztában legyetek a park szabályaival, egyéni sajátosságaival. Ha nincs a közeletekben ilyen létesítmény, egy a környékre tervezett nagy kutyasétáltatás is jó alternatíva lehet. Ne felejtsetek egy három főre folyadékot vinni!


Szabadtéri színház: használjátok ki a meleg, balzsamos nyári estéket, és élvezzétek a helyi szabadtéri színházak kulturális csemegéit! Ezekre sokszor lehet kedvezményesen jegyet szerezni, és a műfajok széles választéka garantálja, hogy találtok olyan előadást, ami mindkettőtöket érdekel, legyen az musical, Shakespeare dráma vagy komolyzenei koncert. Ha éppen nem találtok kedvetekre való darabot a repertoáron, látogassatok egy el szabadtéri koncertre vagy kerti moziba!


Geocaching:
habár ez a programlehetőség nincs a nyári szezonra korlátozva, napos időben mégis élvezetesebb lesz a geoláda-vadászattal egybekötött városnézés! Nem is kell más csak egy GPS vagy egy ugyanilyen funkcióval rendelkező okostelefon, és máris indulhat a nagy kaland! Ha még sosem hallottatok a geocachingről, a Wikipedia cikkében olvashattok róla bővebben.