iooo Társkeresés, másképp Bejelentkezes
Regisztráció
Szex
Július 8.

Szex-mentes ötletek az intimitás fokozására

A kapcsolatok kezdeti tüzes szakasza után természetes, ha egy idő után szenvedély alacsonyabb fokozatba kapcsol. Azonban ez nem jelenti azt, hogy nem érezhetjük magunkat érzelmileg és fizikailag közelebb a másikhoz, ha éppen időhiány, vagy más okokból kifolyólag nem tudjuk olyan gyakran összegyűrni a lepedőt, mint szeretnénk. A rendszeres szex is fontos egy kapcsolatban, de csak akkor, ha megfelelő szintű intimitás is társul hozzá.

Hogyan alapozhatjuk meg ezt a közelséget, hogyan szilárdítsuk meg? Vagy hogyan csalogassuk vissza a kapcsolatba, ha kezd eltűnni? Próbáljátok ki az alábbi ötleteket, amelyekkel növelhetitek mind a fizikai, mind az érzelmi intimitást:

  1. Tegyetek egy sétát a környéken az éjszaka közepén, kézen fogva.
  2. Alvás előtt adjatok egymásnak egy 10 perces masszázst.
  3. Üljetek le a parkban egy közös pokrócra, hogy kénytelenek legyetek összebújni.
  4. Küldjetek egymásnak flörtölős üzeneteket az esti hangulat megalapozására, vagy csak pár kedves szót amivel tudatjátok a másikkal, hogy gondoltok egymásra a napi rohanásban is.
  5. Munkából hazaérve beszélgessetek 10 percet az ágyban, mielőtt hagynátok, hogy eluralkodjon a teljes kimerülés.
  6. Nosztalgiázzatok, látogassatok el az első randitok helyszínére, vagy elevenítsétek föl, milyen volt először lefeküdni egymással.
  7. Főzzetek zenei aláfestéssel és táncoljatok a konyhában.
  8. Nézzétek egymás szemébe 4 percig megszakítás nélkül. Nevetni ér, elnézni nem!
  9. Iktassatok be egy közös edzést.
  10. Csókolózzatok úgy, mint az elején, és hagyjátok repkedni a pillangókat a gyomorban.
  11. Minden este köszönjetek meg valamit a párotoknak, bármilyen apróság is legyen az, akár segítség a házimunkában, egy szerelmes üzenet, egy közös program megszervezése, vagy egy reggeli búcsúcsók.

 

Habár az intimitás hozzájárul a kémiához, attól még ez nincs kőbe vésve. Fontos a kommunikáció is, hogy tudassuk a másikkal, mi az, ami minket lázba hoz, legyen az egy ártatlan érintés a vállon, a combunk megszorítása az asztal alatt, vagy egy hosszúra nyúlt üdvözlő ölelés.

Az intimitás növelése segít abban is, hogy visszacsenjük a szenvedélyt a hálószobába. Ha félsz, hogy kezdetek eltávolodni egymástól a szürke hétköznapok miatt, próbáljátok ki a fenti tippeket! Ezek segíthetnek, hogy újra közelebbi kapcsolatba kerüljetek egymással, és ne múljanak el a pillangók a kezdeti rózsaszín felhős korszak után sem.